OVO ĆE ANABELA RADITI UMESTO KIJE!

Autor:

Zadruga

25.03.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovoga puta glavna tema razgovora novinara i zadrugara bili su odnosi Kije Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Imali smo svi priliku da pratimo razgovor sa Lunom u sudnici, kada si rekao da posle Zadruge, osim roditelja nemaš ništa, da si ostao bez laptopa, stana, automobila. Da li iz proteklog perioda sa Kijom, žališ samo za materijalnim stvarima i da li ti je te stvari kupila Kija - pitao je novinar Slobodana.

- To su sitnice. Stvarno više ni najsitniju stvar koju sam imao kao što je taj mobilni telefon, više nemam. Meni se život promenio iz korena. Ja kod roditelja mogu da odem kada god hoću i rekao sam da sam zahvalan što je njena majka tražila taj stan i ja ću imati gde da se uputim kada izađem. To da li mi je Kristina kupovala ili nije, uglavnom sam sam sebi kupovao stvari. Kupiće mi Anabela dva telefona - rekao je kroz smeh Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Nakon ove rečenice, Luna Đogani izjavila je kako će mu ona kupiti jedan mobilni telefon, a jedan njena majka pevačica Anabela Atijas, posle čega je Kristina Kockar iznela svoje mišljenje.

- Ja jesam izgubila taj telefon. Kupiću mu novi model. Što se tiče stana, nije problem da mu platim jednu kiriju. Što se tiče kola, kola su moja! Laptop je njegov i kod njegovih je roditelja. Trebaju mi samo slike da uzmem, a za telefon sam ja kriva. Ja sam ga izgubila u taksiju - izjavila je Kristina.

Novinar je imao pitanje i za Lunu Đogani, zašto stalno pravi grimase u situacijama u kojima je glavna tema Kija, a šta je blogerka rekla, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Baki

25.03.2018 09:55

Procitala sam da neki kreteni prave neku peticiju protiv Gosp. Isidore novinara. Sram treba da ih bude. Ona je super novinar, objektivna i direktna sto se mnogima ne svidja jer ne mogu da se pogledaju u ogledalo i vide istinu o sebi. Zaista je tesko kad se pogledas u ogledalo i vidis nemoral, gadosti i necovecnost, a onda primetis da iza tebe jos neko gleda i visi sve to. Isidoru poznajem samo sa TV-a ali sam ovo moralala da napisem i ogolim one koji igraju ove ogavne igre kako bi sebe i svoju familiju oprali.

Odgovori 28 0
Baki

25.03.2018 10:02

Ovog Radanovica treba da je sramota. Umesto da kaze da ce kupiti sebi novi telefon on kaze da ce to uraditi Anabela i Luna. To sve govori o njegovom proslom, sadasnjem i buducem zivotu. Ipak je on jedna obicna papuca koju obuvaju bivsa, sadasnja i buduca partnerka. On nikad nece izaci iz papuce zato sto mu je tako lakse i zato sto je lenj i nesposoban a i ne zeli da preuzme odgovornost. Njega sve smara pa cak i pevanje. Da nije bilo Kije niko ne bi znao za njega.

Odgovori 36 1
Hm

25.03.2018 10:12

Kija je platila celu svadbu, oba medena meseca, njegove boravke po mesec dana u Abu Dabiju, spot za novu pesmu, glasanje u takmicenju, garderobu, putovanja, izlaske, kirije, vozio je njena kola... A on joj sinoc prigovara sto mu je izgubila telefon, a vec mu je rekla da ce mu platiti novi telefon. Sta sa tim deckom nije u redu? On je veca sponzorusa od svih nasih starleta. Zato se i smuvao bas sa Lunom.

Odgovori 40 2
Cica

25.03.2018 22:17

Podrzavam G-djicu Isidoru . Izvinjavam se, nisam cula za to, nisam sigurna tacno ni o kome se radi. Imam sliku lepe plavuse, koja gostuje, kada su pitanja novinara. Ako je to ona. Nije vazno, u svakom slucaju, PODRZAVAM JE.

Odgovori 15 2