Nadežda hoće S*KS, briga je za roditelje!

Autor:

Zadruga

25.03.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić želi s*ks uprkos tome što njen rijaliti-ljubavnik Bane Čolak ne želi da opšti s njom pred kamerama.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Ona je sa pevačicom Draganom Žeželj u dvorištu komentarisala raskid sa di-džejem, a Žeželjeva ju je savetovala da više nikakav kontakt nema sa Banetom.

- Pravi se kao da je duh, nemoj ni na jednu njegovu rečenicu da odgovoriš. Da ti treba voda, da umireš, nemoj da tražiš od njega. Šta si ispala zbog ovoga s njim - rekla je Dragana.

- On je odmah potrčao za mnom posle toga i ispričao mi sve. Ne mogu da legnem sa nekim, da imam odnos ako ne postoje neke emocije, moram da osetim nešto, hemiju, privlačnost. I to nema veze sa fizičkim izgledom. Kaže da neće da ima odnos sa mnom zbog moje porodice, mene boli dupe. U pravu je za to, ali nije bilo ni vreme ni mesto da to priča. Zbog nekog nebitnog, ja sam izgubila nekog mnogo bitnog. Što se mene tiče, može da uzme sve ove škode ako mu je do toga - bila je nervozna Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading