NADEŽDA PRIZNALA da je bila sa oženjenim muškarcima!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u Belu Kuću ušla dva zadrugara Radosav Žuti i Mladen Jakovljević, zvani Đomla Panamera, koje su ostali zadrugari srdačno pozdravili, usledila su pitanja novinara. Prvi na meti je bio Slobodan Radanović Sloba.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Na pitanje ko su muškarci sa kojima je bila zadrugarka Nadežda Biljić on je dao opširan odgovor.

- Ja sam samo rekao da znam sa kim je bila, ali nikada ne bih rekao ko su oni. To je sve što ću reči na tu temu. Nije bitno odakle znam, ali znam. Ona je sama pričala o tome, ali i ti momci su moji drugovi, to je sve što ću reći, o njoj me ništa ne zanima više. Ja znam konkretne stvari o njoj, ali nikada neću izneti u javnost - rekao je Sloba.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- To što ću reči neće ništa promeniti u mom i njegovom životu. Pričali smo mi, to nije bilo poveravanje, radili smo dosta stvari, ja sam imala slobodu da njemu kažem neke stvari. Sa svakim sam ostala u kontaktu i svaki me je poštovao i cenio, sem onog sa kojim sam živela. Imala sam i pravih i pogrešnih izbora, ali to je sve ono što je od mene napravilo čoveka kakav sam danas. Tačno je da sam imala zauzete muškarce u svom životu, ali ne mogu reći ništa zbog njegovih porodica - izjavila je Nadežda.

- On se prilagođava osobi sa kojom je u vezi i dozvoljava da ga Luna huška. Što se tiče Slobe on je čovek mrtav za mene definitivno, ne bih više da komentarišem, a o pokojnicima i bivšem sve najbolje. Želim mu sve najbolje u životu. Neću da se spuštam na niske grane. Neka je on živ i zdrav, sa mnom je završio svaku priču. To je to. Meni niko ništa ne može da zabrani - rekla je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading