RATNO STANJE U ZADRUZI: Miki tražio da se devojke SKINU, a momci da UĐU U JEZERO!

Autor:

Zadruga

27.03.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zadatak koji je Veliki šef zadao "Zadrugarima" najinteresantniji je Mikiju Đuričiću. Naime, "Zadruga" je pretvorena u kasarnu, zadrugari u vojsku, a Miki je postao general. A onda je počeo da izdaje naređenja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ima predlog za devojke... General Miki Đuričić

- Osećam se generalski. Bilo je već malih opstrukcija na početku, ali još bolje, koga nema bez njega se može. Veliki šef želi od nas da napravi ljude koji nisu štrokavi i prljavi. Nadam se da su skontali da je ovaj zadatak napravljen da bi uveli tu normalnu disciplinu. Ovaj zadatak je mogućnost da postanemo normalni i disciplinovani ljudi. Nadam se da ću imati svoje pomoćnike, majora, desetara. U jednom trenutku sam hteo da odustanem zbog persona Kulić, Gazivoda Karan i Nurkić. Nemam ja baš neki autoritet ali se nadam da će makar oni ljudi koji su me izabrali raditi i pomagati. Ja ću ih podmićivati, pripremio sam neke nagrade. Ja disciplinovano svoje greške pravim, nema nikad da omašim. Jako sam disciplinovan što se mene tiče. Zna se kad jedem, kad spavam, kad ustajem - razgovarao je Miki sinoć s drvetom kada je dobio novo zvanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak će da pliva za vojsku "Zadruge"...

A već sledećeg dana na pamet mu je palo kako da osvoji, ne tertoriju, već užutak za sebe, pa je devojkama ponudio pare, ali u zamenu za ples u gaćicama:

- Sredio sam vam po soma dinara. Neće biti ništa vulgarno. Par vas atraktivnih devojaka, ti, Ana, Nadežda, Teodora, ako je pusti Anđelo, obučete majicu, ostanete u pantalonama, pustimo muziku i malo džuskate da zabavite generala. Da mi izvedu neki striptizić? To će organizovati kurir Jovica (Matora) jer je ona zadužena za zabavu - izneo je Miki ponudu, ali se to devojkama uošte nije dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki počeo da predlaže svoje ideje...

S druge strane, Đuričić je smislio i šta bi muškarci mogli da rade za to vreme:

- Imam ideju. Pošto je Čolak već plivao za Bogojavljenski krst a Žuti je spreman na sve, da izvedemo pokaznu vežbu, prelazak diverzanata preko jezera - ispričao je Miki svoju zamisao Slobi koji mu je kazao da je ideja zanimljiva, nakon čega je pčelar to izneo Čolaku i Žutom:

- Ako bude sunčano, hoću, ali ako bude odvratno vreme, ne mogu - bio je neodlučan Čolak, ali je zato Žuti odmah prihvatio izazov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading