NEKA MU JE U BOG U POMOĆI: Ša naseo na Mionin pakleni plan, zarad karijere mu ZAUVEK UNIŠTILA ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka uverena da mlada pevačica koristi repera zarad popularnost!

NEKA MU JE U BOG U POMOĆI: Ša naseo na Mionin pakleni plan, zarad karijere mu ZAUVEK UNIŠTILA ŽIVOT!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša učesnica rijalitija "Elita", pevačica Ivana Šašić, nije štedela reči kada je rešila da progovori o turbulentnoj emotivnoj vezi između Mione Jovanović i Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša.

Ivana je istakla da je ubeđena da Mioni prija celokupna situacija i da je ona ta koja "juri samo kadrove". Na ovaj način, Šašićeva je odlučila da javno iznese svoje mišljenje o Mioni, naglašavajući da je njeno ponašanje daleko od iskrenog.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić

- Iskreno i žao mi Nenada i nije. Žao mi je što prolazi pakao i što mu ovo ništa dobro doneti neće. Neka mu je Bog u pomoći da normalan izađe. Sa druge strane mi nije žao iz razloga ako poznaje sebe i zna kakav je u ljubavnim odnosima, pogotovo na mestu gde jeste, zašto ponavlja greške? Meni to nije normalno - rekla je Ivana, pa se dodala:

- Očigledno je da je ovo Mioninih pet minuta slave na pogrešan način. Vidi se da joj sve ovo odgovara, kako prati kamere i kadrove. Mislim da će tako lepo iskoristiti Ša i šutnuti ga ladno da normalne glave on biti neće. O njenom ponašanju i hladnoći da i ne pričamo. Ona nema empatiju ni prema kome. Meni se ona ni malo ne dopada, ali ko zna šta će sve tu još dešavati - istakla je Ivana za Pink.rs

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita

Mnogi sumnjaju u Mionine emocije prema Ša, a ostaje da vidimo da li će njihova veza potrajati tokom takmičenja, kao i da li će planove za posle "Elite" uspeti da sprovedu u dela. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading