JANJUŠEVA ŠOK FOTKA U TANGAMA ISPLIVALA NA VIDELO: Aneli će pozliti kada bude video šta je radio dok je ona SPAVALA!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš šokirao sve gledaoce rijalitija ,,Elita"!

JANJUŠEVA ŠOK FOTKA U TANGAMA ISPLIVALA NA VIDELO: Aneli će pozliti kada bude video šta je radio dok je ona SPAVALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na Instagram stranici posvećenoj rijalitiju "Elita" nedavno se pojavila fotografija Marka Janjuševića Janjuša u tanga gaćicama, što je izazvalo pravu pometnju među njegovim fanovima. Ova neobična slika brzo je postala predmet brojnih urnebesnih reakcija.

Marko Janjušević Janjuš, poznat po svom smelom i nekonvencionalnom stilu, ovoga puta je iznenadio čak i svoje najvernije pratioce. Na slici možemo videti Janjuša u krevetu sa Aneli Ahmić u ranim jutarnjim časovima, kada je svukao sa sebe pokrivač, videle su se njegove gaćice, koje su mnoge podsetile na tange. 

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 


Komentari ispod ove fotografije su bili prava poslastica za sve ljubitelje humora. Mnogi su se našalili na račun Janjuševog izbora garderobe, dok su drugi izrazili oduševljenje zbog hrabrosti koju je pokazao. Neki fanovi su čak izrazili žaljenje što nisu imali priliku da vide ovakav modni izbor u samom rijalitiju, dok su drugi istakli da im je ova slika definitivno popravila dan.

 


Fotografija Marka Janjuševića Janjuša u tanga gaćicama definitivno je izazvala burne reakcije među fanovima rijalitija "Elita". Ovaj neobičan modni izbor definitivno je podstakao zajednički smeh i zabavu među pratiocima ove popularne ličnosti. S obzirom na ovakav odziv, možemo očekivati da će Janjuš i ubuduće nastaviti da nas iznenađuje svojim originalnim pristupom modi i životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading