DISKVALIFIKACIJA MARKA ĐEDOVIĆA! Šok snimak iz Elite, svi se pitaju gde je sad!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović želi da se diskvalifikuje!

DISKVALIFIKACIJA MARKA ĐEDOVIĆA! Šok snimak iz Elite, svi se pitaju gde je sad!? (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prošle noći u rijalitiju "Elita", takmičar Marko Đedović izneo je svoje planove o mogućem ranijem napuštanju rijalitija. Naime, Đedović je iskreno poverio svoje misli ostalim takmičarima, izrazivši osećaj dosade i frustracije zbog međuljudskih odnosa unutar kuće, koje smatra veoma isforsiranim i neprirodnim.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

 


Ovaj neočekivani obrt izazvao je pažnju gledalaca, ali i samih učesnika rijalitija, s obzirom na to da je Marko do sada važio za jednog od najkontroverznijih takmičara, uvek spreman da se suoči sa izazovima i konfliktima. Međutim, njegova iskrenost o osećanjima dosade i neprijatnosti u vezi sa međuljudskim odnosima, predstavlja novu dimenziju u njegovom učešću u rijalitiju.

- Ja već razmišljam da idem ranije kući, ne mogu ja ovo više - rekao je Marko Đedović i ostavio sve takmičare u šoku. 

- Dva pozitivna pitanja i svi će se družiti sa vama! Tri poklona ti stignu i eto ti, imaš druga i drugaricu - dodao je ironično Đedović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Marko Đedović nije krio svoju nameru da razmisli o ranijem napuštanju rijalitija "Elita". Istakao je da su međuljudski odnosi u kući postali izuzetno naporni za njega, te da razmišlja o tome da prekine svoje učešće pre zvaničnog kraja takmičenja. Ova otvorena iskrenost izazvala je buru reakcija među takmičarima, ali i postavila pitanje koliko su zaista autentični odnosi unutar rijaliti šou programa.

Nakon Đedovićevog priznanja, ostali takmičari su iskazali iznenađenje, ali i razumevanje za njegove dileme. Takođe, ova tema izazvala je burne reakcije među gledaocima, koji su putem društvenih mreža aktivno komentarisali Markovu iskrenost i postavljali pitanja o pravim motivima učesnika rijalitija.

- "Ne želimo da se Đedović diskvalifikuje", "Je l' ovo Đedović najavljuje da će se diskvalifikovati?", "Čekaj, šta? Diskvalifikacija Marka Đedovića?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

17.04.2024 05:33

AKO SE MI...GLEDAOCI PITAMO...MARKO JE GENIJE I PENICILIN ZA SVE TEME...TO ŠTO PONEKAD NE MOŽE DA SE IZBORI S RETARDIMA...NIJE NJEGOV PROBLEM...TROŠI SVOJE MOŽDANE GANGLIJE ZA BUDALE...NE DAMO NI NJEGA NI MILENU...AKO SE MI PITAMO

JA

17.04.2024 10:50

To bi bilo strasno kada bi se on diskvalifikovao. On je glas razuma tamo, a i mnogo veci autoritet od L . Mice , koji zna da bude veoma naporan, a da ne pricam da ga je veoma tesko razumeti zbog njegove dikcije i brzog pricanja !

Cilka

17.04.2024 11:10

Folira se on često Namesta igru brani lazove Prilično pokvaren tip Samo mi nije jasno zašto cute kada ih najstrašnije vredja Glumi tamo Velikog sefa A Lazova i ljigavaca tamo na tone Pocecu i ja da vicem HOCU kuci