EVO KADA SE OČEKUJE DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ: Procurila šok informacija, učesnica Elite sve pripremila za napuštanje rijalitija?!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se komentariše po društvenim mrežama, Miljana Kulić planira ponovo da se diskvalifikuje, kako bi otišla kod Zole.

EVO KADA SE OČEKUJE DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ: Procurila šok informacija, učesnica Elite sve pripremila za napuštanje rijalitija?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, poznata po svojim kontroverznim postupcima u rijalitiju "Elita", ponovo je uzburkala strasti svojim ponašanjem. Nakon sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Teodorom Delić, ona je dopustila bivšem da ide na spavanje, a kasnije mu se ušunjala u krevet i krenula da mu šapuće.

- "Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira", "Brzo će se ona diskvalifikovati", "Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu", "Gotova je ona do večeras", "Psihopata ne spava već četiri dana"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

Tokom rasprave koja nije prestala ni kada su pripadnici obezbeđenja doleteli kako bi sprečili karambol, pale su žestoke reči i uvrede. U jednom momentu, Macanović je zarobio Miljanu u toaletu, gde su nastavili polivanje, a obezbeđenje je između njih napravilo živi zid.

Inače, kako je kamera uhvatila, Kulićeva je u jednom momentu dohvatila Bebicu za vrat, te pokušala da ga odgurne od sebe, kako bi se izbavila i napustila prostoriju.

- Stanislave, molim te, zaštiti me, ovo je pshopata, maltretira me već dve godine! Majo, molim te, izbaci ga iz hotela - kukala je Kulićeva na sav glas, dok je Macanović nastavio po svom.

Podsećanja radi, u rijalitiju "Elita" nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ideeemo

17.04.2024 13:49

Kako bre nije normalna. Pa ona je pinkovska elita!

Ideeemo

17.04.2024 13:49

Kako bre nije normalna. Pa ona je pinkovska elita!