UČESNICA ELITE TOTALNO GOLA, PRIVATNI SNIMAK OBIŠAO INTERNET: Zaigrala se pred kamerama, pa otišla predaleko!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je šokirala brojne fanove najnovijim snimkom.

UČESNICA ELITE TOTALNO GOLA, PRIVATNI SNIMAK OBIŠAO INTERNET: Zaigrala se pred kamerama, pa otišla predaleko!

Foto: Ilustracija

Popularna bivša takmičarka "Elite", Vivien Kurtović, nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu snimak iz salona, u koji je otišla, u koji je otišla na masažu.

Iako je u rijalitiju bila poprilično tiha i povučena, fanove je iznenadila snimkom na kom je totalno gola, što je brojne pratioce ostavilo u šoku, pa su komentari neprestano pljuštali.

 

Podsetimo, Bivša takmičarka "Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

Vivien Kurtović je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, a potom je priznala da bi volela da se vrati u Elitu, jer ima plan da zavede zauzetog Nenada Aleksića Ša, koji joj se svideo:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govorila je Vivien za Republiku, pa se osvrnula na povratak u Elitu:

- Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne... - priznala je Vivien za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading