SVI SU BRUJALI O NJEGOVOJ AFERI SA MAJOM: Bivši zadrugar konačno razvezao jezik, najavio njen RASKID sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O letnjoj aferi Maje Marinković i Eda Fetića svi su brujali, a sad je on dao sud o njenoj novoj vezi!

SVI SU BRUJALI O NJEGOVOJ AFERI SA MAJOM: Bivši zadrugar konačno razvezao jezik, najavio njen RASKID sa Stanislavom!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Edo Fetić, nedavno se osvrnuo na odnos između aktuelne učesnice "Elite", Maje Marinković, i hrvatskog MMA borca, Stanislava Krofaka. Fetić je istakao da poznaje Maju i da je smatra previše mirnom za Krofaka, te da je njihov miran odnos možda znak da se njihova veza bliži kraju.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Edo Fetić u emsiji "Pitam za druga"

- Pa dobro, ja sam rekao malopre, mislim da on nije Majin tip, previše je miran za nju. Znam je dugo, mislim da je trebala da ostane sama do kraja, ali ona voli da bude u toj priči, tako da je to Maja. Ona je skontala da će biti glavna priča i to mora biti Maja. Ako on bude okej prema njoj, biće i ona prema njemu, što vodi ka raskidu, jer nju to ne radi...Jedna je priča kad si unutra, jedna je kad si spolja. Odavde su mi svi foliranti, jedini iskren je Ša tu u celoj toj priči. Mi ga osuđujemo zbog plakanja i kukanja, što je idiotski, pa nisi u vrtiću - rekao je on u emisiji "Pitam za druga".

Inače, Edo je nedavno bio u jeku skandala kad se na društvenim mrežama posumnjalo da je  Edo u tajnoj vezi sa Majom Marinković, bišvom drugaricom Dragane Mitar, jer su se nekoliko puta pojavili na istom mestu i kačili fotografije na društvenim mrežama, ali su oboje to emantovali. 

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram/

Edo Fetić, Maja Marinković i Dragana Mitar

Podsećamo, Dragana i Edo su se prvi put pojavili u javnosti kad su ušli u "Zadrugu 3" i pred kamerama bili u vezi, iako je on u tom trenutku i dalje bio oženje, a ona u procesu razvoda. Nakon toga nekoliko puta su se mirili i davali nove šanse, a još uvek nije poznati da li su i sad stvarno u ljubavi ili je ista pesma čista slučajnost. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading