OD DANAS ZA ALEKSANDRU I CARA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Sve je spremno za njegov dolazak u Beograd, evo šta se očekuje večeras!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je proslavio rođenje ćerke, a sada stiže u Beograd.

OD DANAS ZA ALEKSANDRU I CARA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Sve je spremno za njegov dolazak u Beograd, evo šta se očekuje večeras!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

U malom mestu u Hrvatskoj sinoć je odjekivala pesma i smeh, jer je Filip Car, pobednik "Zadruge 6", organizovao slavlje povodom rođenja svoje ćerke Leona. Filip i njegova partnerka Aleksandra Nikolić nedavno su postali roditelji, a Aleks je porođena carskim rezom u Narodnom frontu u Beogradu. Nakon porođaja, kako bi se potpuno oporavile, mama i beba se trenutno nalaze u bolnici, gde će provesti još nekoliko dana.

Uzbuđeni otac je okupio porodicu i najbliže prijatelje kako bi proslavio dolazak svoje ćerkice. Slavlje je trajalo do jutra, a vrhunac večeri bio je veliki vatromet koji je Filip priredio za svoje goste. Dirljiv prizor zabeležen je i u porodilištu, gde je Aleks Nikolić pokazala svoju tek rođenu devojčicu, a ponosni tata Filip je podelio emotivan snimak.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je, hvala Bogu, prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez, tako da je mala carica morala carski da izađe - otkrila je Aleksandra, pa dodala:

- Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se - rekla je mlada mama za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading