STRUČNO LICE DOLAZI PO NENADA ALEKSIĆA ŠA: Vreme je za lečenje, reper više nije sav svoj!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadovi najbliži su zabrinuti za njegovo psihičko stanje, traže pomoć.

STRUČNO LICE DOLAZI PO NENADA ALEKSIĆA ŠA: Vreme je za lečenje, reper više nije sav svoj!

Foto: youtube.com/pink.rs

Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović privukla je pažnju javnosti od samog početka. Kako se čini, njihov odnos je daleko od idiličnog, budući da su česte svađe i izlivi ljubomore postali uobičajena pojava. Ša, kako se navodi, ima problema sa kontrolom emocija, što dodatno udaljava Mionu od njega, dok su suze i vriska postali njegova redovna pratnja.

Nenadovi roditelji izražavaju duboku zabrinutost za sinovljevo emocionalno stanje. Njihova reakcija na Aleksićeve nervne napade i pomračenja je vidno uznemirena, a često su u sukobu sa vlastitim emocijama dok prate dešavanja u rijalitiju. Izvor navodi da roditelji teško podnose gledanje takvih scena i da se brinu za Nenadovo zdravlje i dobrobit.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Roditelji se baš nerviraju. Često ne mogu da gledaju Elitu jer kada vide kako Ša ima napade nije im dobro. Pod stresom su i onda se neriviraju. Ipak su oni stariji ljudi. Nije im prijatno da gledaju svog sina kako često plače i nije srećan - počinje izvor. pa dodaje:

- Najsrećniji bi bili kada bi se udalji od Mione. On zbog nje propada, a zatvoreni prostor mu očigledno ne prija. Kada je napolju drugačiji je. Roditelji samo mole Boga, da sačuva živce i energiju. Nije im lako što im se sin kida zbog ljubavi. Očigledno nikako da nađe pravu ili on da se promeni. Jedva čekaju da izađe i da ozbiljno popričaju sa njim. Čak razmišljaju da mu angažuju psihotarapeuta kada napusti rijaliti - govori izvor za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Megi

20.04.2024 17:11

Gospode Bože, o čemu ovde pišete, koliko ovaj čovek ima godina, šta je po zanimanju, zašto ga roditelji ranije nisu lečili, da li je ovo neka reklama???