ANELI SAZNALA ŠOK ISTINU O JANJUŠU I ENI! Sklopio PAKT sa bivšom pre povratka u Elitu, sve isplivalo na videlo? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjus besan na Aneli Ahmić!

ANELI SAZNALA ŠOK ISTINU O JANJUŠU I ENI! Sklopio PAKT sa bivšom pre povratka u Elitu, sve isplivalo na videlo? (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com

Prošle noći, u rijalitiju "Elita", atmosfera je postala napeta nakon što je Janjušu saopšteno da je njegova bivša devojka Aneli Ahmić počela da širi priču o navodnom dogovoru između njega i bivše supruge Ene Janjušević.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 


Janjuš je bio besan nakon što je čuo da Aneli tvrdi kako je on dogovorio sa Enom da igraju igru u rijalitiju, te da su se navodno dogovorili da će se pomiriti nakon završetka igre. Ova izjava je izazvala lavinu komentara među ukućanima, dok je Janjuš reagovao burno na ove navode.

- Da li bi imao više procenata da si ostao sa Aneli? Kako ti 60 posto, sinoć su to komentarisali - rekao je Đedović. 

- Imao bih sigurno 17 posto. Nema to veze da li si sa Aneli, nego to što ljudi pričaju laži o meni i izmišljaju! Moja bivša ponavlja da sam se dogovorio igru sa bivšom ženom, moj bivši partner, vratio se ranije, ponavlja jutros reči bolesnika da sam se ja dogovorio sa bivšom ženom i ja to moram da slušam! - kukao je Janjušević. 

 

 


Iznenadjenje i podozrenje su se proširili među ostalim učesnicima rijalitija, a Janjuš je bio jasan u svojim reakcijama, ističući da su ove tvrdnje potpuno besmislene i da nema nikakvog dogovora sa bivšom ženom Enom.

Njegova reakcija je izazvala dodatnu tenziju u već napetoj atmosferi rijalitija, a Aneli je stajala pri svojim tvrdnjama, tvrdeći da je čula o dogovoru od pouzdanih izvora.

Nakon što se situacija smirila, Janjuš je odlučno istakao da će demantovati Aneline tvrdnje i jasno staviti do znanja da nema nikakvog dogovora sa bivšom ženom Enom. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati u rijalitiju "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

25.04.2024 10:07

Zguzvani sranjus I zena mu ena si toliko ruzni, ipak sranjus je mnogo ruzniji od zene mu, ne razumem sta ove raspale vide u sranjusu kad sve trce za njim, prljav zapusten zguzvan nikakav, narkoman. Fuj!