DISKVALIFIKACIJA ZA IVANA MARINKOVIĆA? Otkriveno kako je UDARIO ovu takmičarku, ne piše mu se dobro!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić otkrila kako ju je Ivan Marinković udario.

DISKVALIFIKACIJA ZA IVANA MARINKOVIĆA? Otkriveno kako je UDARIO ovu takmičarku, ne piše mu se dobro!

Foto: Shutterstock

Slađa Lazić Poršelina za crnim stolom, tokom porodičnog sastanka navela je Bojanu Pavlović i Ivana Marinkovića za najneljudsnije osobe u rijalitiju. Ona se dotakla i njihovog ponašanja, te iznela da će se sa Bojanom videti na sudu, dok je iznela tvrdnje i da ju je Ivan Marinković jednom udario vratima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Elita 7

- Evo, mogu ja. Navela bih Bojanu Boku Pavlović, koja je prema sebi ispala neuljudna i prema meni. Priča da intimno opštim sa matorcima i to ćeš potvrditi na sudu. Drugo i treće mesto Ivan Marinković i njegova viršlica. Ivan je najstrašnije psovao moju majku i moju porodicu, koja nije deo rijalitija. Ja nikad nisam vređala porodicu. Udario me je i vratima na mučan način, kad sam tu prala kosu - kazala je Poršelina.

- Neću se baviti time ko se kako oblači, tako da mnogo ste glupi, radi se o ponašanju. Prvo mesto je Miljana. Svesno je ukrala Aniti i Anđelu novac, a predstavlja im se kao podrška. Prozivala me je i što sam dete iz doma. Navela sam neke argumente, ali suština je ista. Druga osoba je Uroš Betmen. Iskoristio je Jovanu, radi seksualnih potreba, kako bi zadovoljio svoje nagone - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita 7

 

- Navešću Janjuša, koji je neuljudan, jer misli da mu se može. Jako je bio neuljudan kad je varao suprugu sa ovom gospođicom, pa je ostavio kad je bila trudna. Bio je jako neuljudan prema Aneli, kao i prema meni. Nikad ga nisam uvredila i ne treba da sikće na ljude, jer mu je veza propala. To su njegovi izbori i postupci. Druga osoba je Maja, čije učešće mi se nimalo ne sviđa. To se svelo na skakanje po p*nisima i kako ona sama sebi govori da je kraljica. Nemam protiv nje ništa, ali mi se to lično ne sviđa. Treća osoba je Danka - rekla je Marija Malivuk.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading