CAR PODELIO PRVU FOTKU SA MALOM LEONOM: Ponosni tata drži ćerku u NARUČJU, Aleks raznežio OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car se ne odvaja od naslednice!

CAR PODELIO PRVU FOTKU SA MALOM LEONOM: Ponosni tata drži ćerku u NARUČJU, Aleks raznežio OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Filip Car stigao je u Beograd, kako bi sačekao u porodilištu svoju bivšu partnerku Aleksandru Nikolić, koja je 17. aprila ove godine na svet donela njihovu ćerku Leonu. Ponosni tata nije bio raspoložen za izjave, pa je sa Aleksandrom i ćerkicom pojurio u auto, dok je Nikolićeva poručila da je sve proteklo u najboljem redu.

Aleks i Car su stigli u dom, a onda je on podelio prvu fotografiju sa ćerkom. Aleks je uslikala Cara kako drži malu Leonu u naručju, a lice su joj sakrili emotikonom.

Republika

Foto: Instagram.com

Careva prva fotka sa ćerkom

Inače, novopečeni roditelji danas su bili nasmejani dok su pozirali pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i Repbulika.

- Super sam, dobro se oporavljam - rekla je Aleksandra kratko prisutnim novinarima, pre nego što su se uputili ka automobilu koji je ubrzo dovezao Filipov drug.

Na putu do vozila, Car je izvadio štos novčanica i počastio muzičare koji su ih pratili.

Inače, kako smo već pisali, nakon što je napravio gala proslavu u Crikvenici, Car je u porodilište stigao sa svojim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks i Car ispred porodilišta

Pre toga je Car nervozno prošao pored predstavnika sedme sile.

- Kako vi znate uvek gde sam - govorio je nervozno Filip Car, sve vreme psovajući, a zatim projurio u porodilište, međutim, raspoloženje mu se, po svemu sudeći, po izlasku promenilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading