(VIDEO) Nadežda otkrila za koga je najviše vezana!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.04.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić plakala je sinoć kada se setila svojih roditelja, a iz istog razloga, u suzama je bila i Nadežda Biljić. Pevačica je istakla da joj nedostaju članovi porodice, a među njima najviše otac.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- U isto vreme i tužan i srećan dan mi je bio kada sam se čula sa svojim roditeljima. Pogotovu sa svojim ocem, za koga sam ja jako vezana i gde sam videla da je čovek naglo osedeo, da brine za mene. Što me je jako pogodilo. Jako sam vezana za svoje roditelje, za svog oca. Videla sam da jako pati. Da mu jako teško pada kada vidi mene u nekim momentima koji nisu bili baš lepi - govorila je Nadežda.

Ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga" prošle noći govorili su svoje najtužnije i najsrećnije trenutke u proteklih sedam meseci, koliko žive u gradiću nadomak Beograda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Imalo je dosta lepih trenutaka. Upoznala sam nekoliko ljudi za koje sam sigurna da ćemo biti prijatelji kada izađemo. Da mi kažu da opet uđem ovde, ušla bih - pričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading