SLOBA KONAČNO PRIZNAO: Kija i ja smo imali SVE!

Autor:

Zadruga

08.04.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru sa Mikijem Đuričićem s kojim dele prostorije za rehabilitaciju Luna, Sloba i Milan, Radanović je započeo priču sa pčelarom o njegovom dolasku sa Kijom u Beograd.

Foto: dailymotion.com
Sve ispričao Mikiju... Milan, Sloba i Luna

i pčelar poveli su razgovor o stanovima u kojima su živeli nekada, a Sloba je opisao kako su Kristina i on došli u srpsku prestonicu i započeli zajednički život. Luna je sve to slušala, a Slobodan je u jednom trenutku rekao nešto što bi se Kiji dopalo, a Đoganijevoj verovatno ne.

- Prvi stan koji smo Kija i ja iznajmili je bio manji od te sobe, na Dorćulu, i plaćali smo ga 120-130 evra i imali smo sve. Jebiga, dobra lokacija. Bio je visoki plafon, pa su napravili nešto od drveta da se može popeti u krevet - prisećao se Radanović, dok je Đuričić govorio kako je sada srećan u svom stanu i prešao na opisivanje nekretnine svoje bivše devojke iz Novog Sada čiji je stan bio veoma mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plavi

16.04.2018 23:40

Plakace Sloba za tim bezbriznim zivotom.