OVU KIJINU OSOBINU Sloba želi da i Luna IMA!

Autor:

Zadruga

26.03.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge", pevač Sloba Radanović, u emisiji "Amidži šou" priznao je da mu je devojka Luna Đogani lepša od supruge Kije Kockar. Međutim, nakon emisije, pred kamerama "Premijere" otkrio je koju bi Kijinu osobinu voleo da ima Luna.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Možda samo tu ishitrenost malo da smanji, Kristina u tim situacijama deluje malo smirenije, ali Luna nema nekih mana koje bih mogao da izdvojim kao nešto što može da utiče na odnos nje i mene - rekao je Sloba i dodao da nema zamerke na ponašanje svoje drage:

- Ona je mlada, za neku godinu će sama sve da shvati i mislim da će biti savršen čovek.

Foto: printscreen/TvPink
Luna i Kija

Takođe, Radanović je u intervjuu istakao kako bi, kada bi mogao da vrati vreme, voleo da je u "Zadrugu" ušao kao sveže razveden, da ne bi povredio Kristinu kao što je to učinio, ali i da bi u vezu s Lunom stupio bez ikakvih prepreka i "repova" koji ga prate.

- Voleo bih da sam u rijaliti ušao kao razveden, mislim da bih sačuvao svoje živce, ljudi bi to mnogo lakše prihvatili - priznao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petko

27.03.2018 07:40

Ne vidim ni jednu dobru osobinu kod Lune. Samo da je dobra glumica, koja se ponekad nasmeši u toku žustre svadje.

Ivan

27.03.2018 08:08

Luna nije lepša. Ima dugacak, a polomljen nos na sredini. Nos joj se zavrsava ogromnom budžom. Trebaće veća operacija. Koža lica joj nije negovana. Nema razvijene ženske grudi iako ima 22 godine. Sloba ima veće sise.