Ovako se Kijina majka oprostila od njenog oca!

Autor:

Zadruga

28.04.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnice rijaliti programa "Zadruga", Kristine Kockar, Miloš preminuo je danas nakon duge i teške bolesti. Javnost je za ovu tužnu informaciju prvi obavestio portal Pink.rs, dok Kija, koja je u "Zadruzi" i dalje ne zna da je ostala bez jednog roditelja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kijina majka

Majka ove zadrugarke, Nadica Zeljković, zamolila je produkciju Televizije Pink da njena ćerka još ne sazna za ovu informaciju i da joj istu ona saopšti. Kijina majka trenutno se nalazi van zemlje, a da joj je otac preminuo Kockareva će saznati sutra.

Iako godinama nije bila bliska i u dobrim odnosima sa svojim suprugom, ovaj gubitak Nadici je jako teško pao.

Naime, ona je danas na svom Fejsbuk profilu objavila zajedničke fotografije sa Milošem, jednu iz prošlosti i jednu skorašnju.

Foto: printscreen/facebook
Kijini roditelji
Foto: printscreen/facebook
Kijini roditelji

- Nekad 1990. Sad 2017. Večna mu slava - napisala je ona uz ove dve fotografije.

Ovaj potez Kijine majke pogodio je njene prijatelje, a ispod fotografija na kojima su Nadica i Miloš mnogi su ostavili reči saučešća i podrške. Podsetimo, Miloš Kockar godinama je bio teško bolestan, imao je srčanih problema i karcinom. Takođe, Kija je pred ulazak u "Zadrugu" posetila bolesnog oca u bolnici, a tom prilikom ono si zakopali ratne sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

29.04.2018 12:56

Iskreno saucesce.