Gagi Đogani ŽESTOKO IZVREĐAO Slobu!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći imali su najburniju raspravu do sada. Njih dvoje su se svađali u dvorištu i radionici luksuznog imanja, a nakon svega blogerka je doživela potpuno rastrojstvo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba, Luna i Gagi

Lunin otac Gagi Đogani pobesneo je zbog celokupne situacije, te se obratio preko svog Instagram profila i poslao jasnu poruku Pinkovoj zvezdi.

 

- Beše to ne mnogo davno... kleli se u ljubav dvoje mladih... ona je njega volela čisto i snažno on je želeo da se dokopa slave... i pre toga ona beše LUNA ĐOGANI... ONA BEŠE POZNATI BREND... on mukica nepoznati pevač... POSTA POPULARAN I DOBI KRILA... sramotnim svojim postupkom uništi život mlade devojke... Dobi pomoć kume Vanje i mame Nadice koje zatrovaše i ono malo ljudskosti ako je imao u sebi... DIGNI SE LUNČI KO FENIKS IZ PEPELA TAKAV TI NIJE POTREBAN... - napisao je Gagi u okviru objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

30.04.2018 12:27

Alo ...pa ko je sramotnim postupkom rasturio brak I zaveo oženjenog čoveka. I kao sve mlada sam I ja sam se zaljubila...pa sad ja sam se zaljubila u ferari da udjem u auto salon I ukradem ga. I ona mukica kao on je moj, on je moj....e pa nije tvoj. Ni pred bogom ni pred zakonom ni pred ljudima.

Odgovori 27 2
Ciro

30.04.2018 12:51

Luna ne zna da peva, da igra, da bude postena osoba, da kuva, da pere tanjire.....nista ne zna. Zna samo sex.

Odgovori 22 2
Nevena

07.05.2018 12:36

@Ciro - Tako je majka Anabela naucila sve sto treba da zna.