JOVANIN BIVŠI: Matoru sam ostavio zato što me je prevarila sa Lunom!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora priznala je u rijalitiju "Zadruga" da gaji osećanja prema Sanji Stanković, s kojom je sada u emotivnoj vezi. Iako je dugo skrivala da preferira devojke, Matora je imala veze i sa muškarcima. Nemanja Đorđević za Rijaliti otkriva da je u vezi sa Matorom bio pre tri godine, ali da je romansa pukla kada je Jovana počela da se viđa sa Lunom Đogani, takođe aktuelnom zadrugarkom.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jovana Tomić Matora

- Matora i ja smo se viđali pre tri, tri i po godine, a to je trajalo malo više od godinu dana. Nismo mi bili u nekoj ozbiljnoj vezi, više onako, zezanje. Na primer, videli smo se tridesetak puta za tih godinu dana - započeo je priču Nemanja i nastavio:

 Imali smo relativno često seks, a najčešće u kolima. Ništa specijalno, ali je sve bilo OK, navodi Matorin bivši dečko

- Jovana je luda devojka, ali je dobra. U krevetu je bila solidna. Ležala je, gledala u jednu tačku, pravila se luda i ćutala. Pušila mi je korektno. Mislim, ništa specijalno, ali je sve bilo OK - navodi Nemanja.

Nemanja: Jovana je u jednom trenutku poludela. Počela je da konzumira narkotike, ponašala se nekontrolisano

- Imali smo relativno često seks, a najčešće u kolima - priča Matorin bivši dečko i otkriva zbog čega je okončao vezu sa zadrugarkom.

- Jovana je u jednom trenutku potpuno poludela. Počela je da konzumira narkotike, ponašala se nekontrolisano, bludničila po klubovima, totalno je izgubila sebe. Tada je počela da se viđa sa Lunom Đogani. Ona je meni rekla da su one drugarice, ali provalio sa da tu ima nešto više od prijateljstva i tad sam raskinuo s njom - zaključio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

01.05.2018 05:59

Sloba ce se obradovati. Masala. Bi (plus) Bi.