(VIDEO) SAMO JE ONA DOŠLA DA PRUŽI PODRŠKU LUNI!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani totalno je skrhana zbog odluke njenog oženjenog dečka Slobe Radanovića da naprave pauzu u vezi dok on ne shvati kako se oseća i šta želi. Utehu joj je pružila Nadežda Biljić!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Nadežda Biljić i Luna Đogani!

- Veruj mi, najbitnija je porodica, a ti to imaš sve. Nemoj da brineš. Misli o sebi i svojoj porodici. Uživaj, život je jedan. Osetila sam kako je voleti i biti voljen. Ustani, isplači se i istresi sve iz sebe. Moraš da budeš jaka - tešila je Nadežda Lunu dok je ležala u krevetu.

Biljićeva nije prestajala da je hrabri i teši objađnjavajući joj da je sve to što je proživela sa Slobom bila prava ljubav i da će je učinjene greške načiniti samo jačom. Luna je zajecala, a Nadežda je nastavila sa savetovanjem.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Luna Đogani i Nadežda Biljić

- Sve je to period zaljubljivanja. Ja sad krećem od nule. Ništa nije isto, čak ni odnos prema porodici. Ti si sebi najbitinija. Neka si se zaljubila, ti nisi uradila ništa. Ti si bila ta stavka da oni shvate da se vole, a tebi da shvatiš da ti to u životu ne treba. Ali nije strašno. Sve greške su samo tvoje i svaka greška tebe čini jačom i boljom. Ni za šta nema stida i srama. Teško je, znam da je teško, trebaće ti par dana da se isplačeš - savetovala je Nadežda Lunu.

Snimak kako Nadežda teši Lunu zaista je srceparajuć:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading