Anabela: GLASAJTE ZA LUNU!

Autor:

Zadruga

08.05.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas nebrojeno puta je dokazala da u svemu podržava svoju ćerku Lunu Đogani, koja je već osam meseci učesnica "Zadruge", pa ne čudi što je i sinoć bila uz nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Naime, ona je pre ćerkinog nastupa objavila nekoliko postova na Instagramu na kojima je apelovala na svoje pratioce da glasaju za Lunu, koja je sa Banetom Čolakom pevala pesmu "Daleko si" Ivane Selakov i Ace Lukasa.

 

 

Објава коју дели Anabela Atijas (@anabelci) дана 7. Мај 2018. у 1:37 PDT

 

Nakon toga Anabela je na pomenutu društvenu mrežu postavila i snimak u kom i sama peva ovu pesmu, a ispod njega je izdvojila reči koje su najverovatnije posvećene njenoj ćerki.

 

 

11? Samo da mi dodjes ti...

Објава коју дели Anabela Atijas (@anabelci) дана 7. Мај 2018. у 2:37 PDT

 

- Samo da mi dođeš ti... - pisalo je uokviru objave, te pretpostavljamo da Anabela ne može da dočeka da se Zadruga završi kako bi videla Lunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
duška

09.05.2018 09:59

Bravo Anabela.Luna je razbila na zadrugoviziji 3.Lepotica naša, harizmatična, iskrena ogoljena samo zato jštoiskreno i čisto bez rezervi jvoli. Rodjena jj za scenu. Trebala bi da je uključiš u muzičke vode. nasceni je kraljica. Visoka,zgona. sa prlepimosmehom Sloba jevoli do bola i nemože da živi bezinje, alije veliki pritiak na njih sa svih strana i pucajau, što jenormalno. Svi u Zadruzi znaju dasu najjači, zato praeintrige i sadjaju ih... Volimote Luna i vodimo do pobedeeeeeeeeee

Odgovori 1 14
Lela

09.05.2018 11:57

Samo se okupala pa si šokirana