Pretučena sestra Miljane Kulić!

Autor:

Zadruga

15.05.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kulić, mlađa sestra rijaliti zvezde Miljane Kulić iz Niša, povređena je sinoć oko 23.30 kada ju je u glavu udarila jedna devojka, optužujući je da joj je preotela dečka.

Foto: printscreen/TvPink
Miljana Kulić

Incident se desio u stanu u naselju Ledena stena, a prema prvim informacijama Ana je zadobila samo lake telesne povrede. Prema nezvaničnim saznanjima, Ana (16) je u stan došla sa dečkom koji ima 20 godina, koji je u jednom trenutku krenuo po cigarete sa drugom.

- Kada su otključali vrata da izađu iz stana, ta devojka je uletela unutra i udarila Anu nečim. Vikala je: "Ku*vo, šta tražiš ti sa mojim dečkom”. Oni su se okrenuli i videli da je Ana krvava i da se drži za glavu. Ne zna se čime je udarena, moguće da je pikslom. Anu je Hitna pomoć odvezla do Kliničkog centra gde je, prema prvim nalazima, utvrđeno da ima samo lake telesne povrede. Devojku koja je napala Anu odvela je majka taksijem pre dolaska policije - kaže izvor blizak porodici Kulić.

Protiv devojke koja je napala i udarila Anu Kulić biće podneta adekvatna prijava u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading