Novinarka Srpskog telegrafa posetila Zadrugu i otkrila neverovatne detalje!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći dogodila se neočekivana poseta u Zadruzi. Nakon Teodorinog brata Save na imanje su ušli novinari koji svake subote i ponedeljka ispituju učesnike, Isidora Tubin, Marko Pantić i Darko Tanasijević.

Foto: Republika.rs
Isidora Tubin i Darko Tanasijević sa zadrugarima

Oni su u Belu kuću ušli sa specijalnim zadatkom da isprovociraju zadrugare koji nisu smeli da im se obrate, a novinarka Isidora Tubin prenela je svoje utiske iz Zadruge i otkrila detalje koji će vas šokirati.

Foto: Republika.rs
Isidora Tubin posetila zadrugare

- Zadrugari su se svojski trudili da ostanu imuni na naše provokacije i uspeli su u tome. Dvorište je predivno, ali higijena u Beloj kući je nažalost potpuno druga stvar. U onom garderoberu ne bih uspela ni jaknu svoju da pronađem, a kamoli majicu ili donji veš. Kuhinja je u prilično lošem stanju, sudovi na sve strane raštrkani, radni deo je prljav. Sve u svemu, zadrugari su se što se tiče higijene u kući opustili, ali su divno izgledali i sjajno sam se zabavila u kratkoj poseti - rekla je Isidora za portal Republika.rs.

Foto: Republika.rs
Isidora Tubin i Marko Pantić sa Lepim Mićom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading