Sloba u tajnom razgovoru s Kijom: MORAMO DA POVRATIMO STRAST I BLISKOST!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović razgovarao je sinoć sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani koja mu rekla da više ne želi da komunicira s njim, ali da o njemu neće govoriti nikada ništa loše što je zamolila i njega. Delove razgovora čuo je i Milan Milošević koji je sve preneo Slobinoj ženi Kiji Kockar, a onda je ona odlučila da porazgovara sa suprugom s kojim se pomirila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna prekinula sve sa Slobom... Kockareva, Radanović i Đoganijeva

- Šta ti imaš sa njom dalje, šta tebe boli uvo? Pritom, kako to izgleda. Ja hoću da budem mirna - besnela je Kija, dok je Slobodan objašnjavao detalje razgovora s Lunom.

- Ja sam samo otvorio kutiju i ubacio joj čokaladu. Moji su te voleli uvek, oni su se tako osećali, ali nebitno. Tebe treba da boli uvo za njih, kao da ne postoje - pravdao se Radanović kog je više interesovalo šta će Kristina pričati u emisiji kod Ognjena Amidžića u kojoj je večeras gost:

- Ja ću morati nešto da kažem, reći ću o čemu smo pričali. Pričali smo o pomirenju. Pripremi se, ti si na redu. Ispričaću sve, olakšaću i tebi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vodili tajni razgovor... Kija i Sloba

Kada je ovo čuo, Sloba je zamolio Kiju da razgovaraju o tome šta će to ona "sve" irpričati Ognjenu i sklonili su se u stranu, a zatim prekrili bubice. Tada je Radanović počeo da objašnjava supruzi zbog čega su njegovi roditelji Draginja i Dušan podržali Lunu Đogani, a ne nju:

- Ne budi tako ironična, meni moji roditelji znače, oni su stariji. Hoću da im pružim sve, da im ne fali ništa. Tebi je to nekad smetalo. Oni bi te i sad prihvatili da budeš naša.

Kija je onda popustila:

- Hoću, ali ja imam jedan spisak želja, za mene da učiniš. To se tiče samo tebe, ne treba oni ništa da rade. Hoću da priznaš, priznaj to. Moram i ja tebi nešto da priznam... Biće tu moja porodica, tvoji roditelji.

A nakon toga Sloba joj je rekao nešto zbog čega je Kristina bila oduševljena:

- Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili - rekao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading