Borin drug Peks: Kija želi Boru u krevetu!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji prijatelj zabavljača Bore Santane Peđa Čanović Peks gostovao je u emisiji kod Dušice Jakovljević kao njegova podrška i otkrio kakav je zaista Bora van rijalitija, a tom prilikom on je opleo i po ostalim zadrugarima za koje nije štedeo reči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Peđa Čanović Peks

Bora je najveća švalerčina!

On se osvrnuo na Borine zavodničke sposobnosti, pa je rekao kako je on u spoljnom svetu mnogo veći šlaver nego Nemanja Đerić Đekson:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

- Nije Bora u "Zadruzi" kao što je napolju. Bora je ozbiljan ženskaroš, mene čudi što on ne napada tamo one devojke, za njega je Đekson cirkuzant. Boru saleću devojke, on je ozbiljan muškarac. On je imao najviše devojaka od svih zadrugara ubedljivo. Bora putuje po Evropi, navikao je na širinu, smeta mu zatvoren prostor - rekao je Borin drug.

Kristina se u "Zadruzi" folira da je svetica, a spolja nije. Lično znam da je bila sa Stefanom Karićem dva dana pred ulazak u "Zadrugu"

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Maca je za prljave stvari!

Borin drug Peks dotakao se i Mace Diskrecije jer je njegov drugar imao ljubavnu aferu sa ovom zadrugarkom. Voditeljka je upitala njegove drugove da li misle da su između njih dvoje postojale vibracije ili je u pitanju nešto drugo.

- Gde mu se dopala?! To je bio samo razlog da bi opstao tamo. Svi mi volimo u krevetu "najgoru", odnosno najslobodniju. Ne aljkavu, samo slobodniju. Maca je banda, ozbiljna banda. Ona nije za javnost, nije imao širok izbor. Možda bih se i ja ogrešio o nju, ali mrtav pijan, da niko ne zna - objasnio je Borin drug Peks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kija se pravi fina, Bora će je imati napolju!

Peks nije propustio priliku ni da prokomentariše Kiju Kockar, najkontroverzniju učesnicu rijalitija "Zadruga".

- Ana Korać je njegov tip za igru i za zezanje. Inače, njegov tip devojke napolju je Kija Kockar. Ne znam da li je neko to primetio? On je lepo vaspitan i neće to da pokaže zbog Slobe. Ja garantujem da će tu pasti neko prisnije drugarstvo kada Bora i Kija budu napolju. Kija se u "Zadruzi" folira da je svetica, a napolju nije. Lično znam da je Kija bila sa Stefanom Karićem dva dana pred ulazak u "Zadrugu". On je to porekao zbog devojke, ja stojim glavom i bradom da je bio sa njom. Nervira me što glumi sveticu - rekao je Peks na račun Kije Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

Marija Ana je laka devojka!

Borin drug Peks je izneo škakljive detalje iz prošlosti Marija Ane:

- Marija Ana je slagala da je dolazila kod mene da se viđa samo zbog automobila. Neću da iznosim sve detalje. Ona je već previše iskompromitovana. Mi se nismo viđali samo zbog automobila i popravljanja. Bilo je tu mnogo više od toga. Ona je meni pričala da je Filip bednik, kome je ona lično morala da daje dvadeset evra da je izvede u MC za njen rođendan. Koliko god da je ona atraktivna devojka, nije za pohvalu. Toliko mogu da kažem. Filip zna sve to i bio je ljubomoran napolju. Ona je izmišljala kvarove i dolazila kod mene. Imam lepo mišljenje o Filipu, a ona je dobra devojka, ima dobru dušu. Ona je slobodnija devojka, pevala je u kafani kod mog druga, on ju je zaključavao da mu peva do 10 ujutru. Ona je devojka pevačica, krvav je to dinar. Slobodnija je to veza ili malo ozbiljnija kombinacija. Ona javno govori da mu je davala 20 evra da je časti za rođendan. Kakva je to devojka. Marija Ana je bila sa mojim drugom iz Loznice dok je bila sa Filipom - rekao je Peks na račun Marija Ane.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna voli Slobu, Kija je sujetna!

Peks je analizirao i čuvenu trojku Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani:

- Luna voli Slobu istinski, a Kija je sujetna i hoće sve to da rasturi. Ne može jedna Luna da joj rasturi brak. Imam bolje mišljenje o Kiji nego o Luni, ali definitivno njega mnogo voli Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jovana Tomić Matora

Matora je nikakva riba!

Peđa Peks osvrnuo se i na Jovanu Tomić Matoru, koja je inače i njegova komšinica iz beogradskog naselja Železnik, gde oboje žive od detinjstva. On je rekao kako ga je mnogo iznenadilo njeno priznanje da ima sklonosti prema ženama:

- Matora je car, znam je iz kraja, živimo kuća do kuće. Sve nas je iznenadilo ovo sa Sanjom, to niko nije očekivao od nje. Ona je mnogo kul lik, ali realno, nije nikakva riba - rekao je Peđa Peks, koji je ovom izjavom nasmejao ceo studio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marinela

29.05.2018 22:01

Gadi mi se ovaj Peks, nije mi uopće jasno kako su mogli dovesti u studio ovog primitivnog, neobrazovanog prostaka i dozvoliti mu da iznosi bljuvotine o ljudima koje ne poznaje osobno nego sama trača novinske članke i dodaje laži po svom nahodnjenju. Užasnuta sam postupkom produkcije.

Odgovori 25 2
Katarina

30.05.2018 01:46

Ovaj zenomrzac optuzuje sve zene da su nepostene a muskarci posteni.

Odgovori 20 1
mara

11.06.2018 11:04

Bora je njegov! Nije mogao da sakrije svoju ljubomoru.

Cecilija

25.06.2018 08:57

Ima li jos neko da se ostrvi na Kiju!?