Anabela Atijas: Sloba i Kija će se pomiriti!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas, majka popularne zadrugarke Lune Đogani, mesecima je verovala u ljubav koja se njenoj ćerki dogodila sa Slobodanom Radanovićem u rijalitiju "Zadruga". Iako je Luna naišla na osudu naroda zbog toga što se zaljubila u čoveka koji je oženjen, Atijasova je kao majka štitila svoje dete i podržala njen izbor.

 

#ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Apr 5, 2018 at 4:57am PDT

Anabela je ekskluzivno za Rijaliti u otvorenom intervjuu priznala da se više ne nada da će Sloba i Luna biti zajedno, već da će se Radanović, po svemu sudeći, vratiti supruzi Kristini Kockar.

- Ne verujem da će Sloba i Luna biti zajedno, više iskreno ne verujem u to. Ispali smo naivni, ali što Luna kaže, sve bih opet ponovo. Nije mi žao, ja im želim svu sreću jer za pet minuta ljubavi ne vredi živeti. Ja znam da je to bila ljubav i sa njegove strane, ali šta se desilo, ja stvarno ne znam. Niti sam u njegovoj glavi, niti želim da sudim. Nakon svega što se desilo, ja znam moju Lunu jako dobro, nema šanse da budu zajedno. I kada bi došlo do nekog gnjavljenja, što se kaže krpljenja, to bi kratko trajalo, to bi samo bilo ono do sledeće prilike. Po mom mišljenju, on više nije onaj dečko u kog se zaljubila i to je kod nje preseklo sve. Ona je to presekla hrabro i dostojanstveno. Ispala je naivna jer je išla srcem i zbog toga je svi osuđuju - započela je Anabela priču za Rijaliti i otkrila da se sve promenilo od trenutka kad su Sloba i Kija bili sami u hotelu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Anabela: Ljudi imaju brdo negativnih komentara. Od najcrnjih kletvi i rečenica do nekih uvreda. Nikome to ne bih poželela

- Mislim da ga je u hotelu resetovala na ono od početka "Zadruge" kad sam ja bila gore i kada sam pričala o njihovom planu "Mekgregor". To je ona smislila, ja njega tu ne mogu da ubrojim jer je on očito marioneta, neko ko ima zadatak i treba da ga ispuni do kraja. Da se zaljubio, zaljubio se iskreno.

Pevačica kaže da je cela situacija kao majku veoma potresa i da s nestrpljenjem čeka trenutak kada će zagrliti svoju ćerku i kada će ona nastaviti svoj život van rijalitija.

 

@modnistudiodiamond ?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 26, 2017 at 2:36pm PDT

- Jako su mi pomešana osećanja, iz minuta u minut se smenjuju. Srećno sam euforična do tužno euforična, kad kažem tužno, mislim ljuta, besna, ne znam više ni šta, osećanja su mi se izmešala. Nisam ljuta na neke stvari konkretno, nego najviše na sve što dozvoljavam, teško me poremete stvari koje nisu pod mojom kontrolom. Poremeti me ta ljudska potreba da te povrede, ako im je to cilj, uspevaju u tome, a sa druge strane, uhvatim sebe kako sam sve jača i jača i postajem ravnodušna. Mislim na ljude koji imaju brdo negativnih komentara, to su zaista takvi komentari da ne znaš pod šta bi ih svrstao. Od najcrnjih kletvi i rečenica do nekih uvreda strašnih. I onda se pitaš kad i u kom ludilu bi to nekome poželeo, evo ja konkretno to nikome ne bih poželela i ne mogu da nađem odgovor - iskrena je Anabela, koja dodaje da je Slobinom i Luninom razlazu doprinelo i vreme koje su proveli u rijalitiju.

Sloba više nije onaj dečko u kog se zaljubila i to je kod Lune preseklo sve. Ona je to presekla hrabro i dostojanstveno

- Luna i Sloba su previše umorni, izgubili su kompas, ovo ipak predugo traje. Oni nemaju realnu sliku i više se ne snalaze u čitavoj situaciji. Osećam da su se njihova tela udaljila od njihovih duša. Ja nalazim snagu i motivaciju u duhovnim knjigama i verujem da dobro uvek može da pobedi i da treba da hranimo ono dobro u sebi. Trudim se da Luni pošaljem svoju pozitivnu energiju i misli i ohrabrim je ovako iz daljine dok ne dođe da budemo zajedno. Znam da ona to oseća, ali joj je nekad preteško da se nosi sa svim što ju je snašlo. U trenutku kad je Kija rekla da i dalje voli Slobu, Luni se sve srušilo jer ona ne želi da se bori sa njom, već da Sloba odluči. Zato se i udaljila iz cele priče - zaključila je Anabela.

Podsetimo, u prilog Anabelinim navodima da se situacija između ljubavnog trougla drastično promenila nakon što su Kija i Sloba bili sami u hotelu govori i priča koju je Rijaliti prvi 15. maja ekskluzivno objavio. Po navodima našeg izvora, Kija i Sloba imali su seks kada su izašli iz "Zadruge" kako bi proslavili godišnjicu braka. Nakon romantične večere koju im je produkcija pripremila, par se dva puta upustio u vrelu akciju u kupatilu velelepnog hotela u kome su proveli noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
vesna

29.05.2018 16:40

Ciganin hvali svoga konja!!

Odgovori 85 13
Mili

29.05.2018 16:56

Bilo ko da je govorio o planovima, ok, ali zena koja se sa svima svadjala, koja je ismijalavala i Kiju i sve oko nje, zena koja nikad uputila kritiku Luni nije (ne bi time pokazala da je manje majka). Pa svaki roditelj je dobronamjeran ako djetetu ukaze na gresku. Ali ne, Anabeli su bitnije pare, jer realno da nije bilo ove afere, Luna ne bi dugo ostala tamo, s obzirom na to sta je osim svalerisanja sa Slobom pokazala...Djaba svi tajni i javni razgovori, savjeta nigdje, samo lazi, lazi...

Odgovori 85 13
Aleksandar

29.05.2018 17:35

Javno rasturanje braka nemoze nista opravdati. Ko je toliko naivan da nije cuo za brak? Ali opet comme ci comme ça...

Odgovori 87 8
SILA

31.05.2018 17:14

@Aleksandar - Gde ti vidiš brak Oni instituciu braka nisu ni imali.Sve je bilo fejk.Zato ne pričaj guposti,.Sloba je slobodan mladić može da bude s kim želi.Ona je njega varala u toj vezi i te kako.Toliko je bivša"pametna" pa misii da je venčani listj tapija na muškarca i jedini dokaz da brak postoji. Ona je lažni moralisat,lažna žena, Sloba nikad više neće upasti u njenu mržu manipulacija. Soba Lunu voli više od svog života ,ona je njegova tiha patnja.Vodimo ih do pobede.

Odgovori 6 22