Luna priznala da konstantno razmišlja o S*KSU!

Autor:

Zadruga

30.05.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekolicina najgledanijeg rijaliti programa Zadruga se osamila, krijući se od sunca i ćaskaju o raznim temama. Glavnu reč vodi Bora Santana, a pored njega su tu Luna Đogani, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić i Bane Čolak.

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Između ostalog jedna od priča koje su započeli je i pitanje intimnih odnosa. Bora je objašnjavao šta je "zdravo" i "normalno" za devojku u periodu od 16.do 22.godine. Nakon svih matematičkih operacija i broja do kojeg je Santana, upitao je modnu blogerku kada je ona izgubila nevinost.

- Sa 16 godina. Dve godine smo bili zajedno, posle godinu dana smo spavali prvi put. - kao iz topa je odgovorila Luna.

Andrijana Radonjić se ubacila u priču i rekla da će je se njeni odreći nakon svega što se desilo prethodnih dana, verovatno aludirajući na hotel i akciju pod jorganom sa njenim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Zatim je Bora nastavio da ispituje Đoganijevu o njenom ljubavnom životu pa ga je interesovalo da li je nekada bila u tzv. "kombinacijama" na šta je ona negativno odgovorila tvrdeći da je uvek bila u vezi sa momcima, a najkraća ljubavna romansa bila joj je 3 meseca duga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

- S*ks je zdrav. Jao ćutite ljudi, nemojte pričati o tome. Znaš šta je poenta, kada ga nemaš dugo, onda navikneš. A evo na primer, ja sada nemam već više od mesec dana i još se nisam navikla. Ja stalno razmišljam o tome! - bila je bez dlake na jeziku Đoganijeva.

Da li će joj to i dalje biti bolna tema ili će njen bivši-sadašnji dečko Slobodan Radanović ostvariti ovu želju, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu gledajući Zadrugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djordje

30.05.2018 18:51

Luna ranije priznala da joj treba 16 puta dnevno.

Odgovori 16 0
Vojislav

30.05.2018 19:41

Ona stalno razmislja o seksu kao i Djekson. Bili bi dobar seksi par uz uslov da imaju posebnu sobu.

Odgovori 10 0
Nickname

31.05.2018 12:41

A, o cemu bi? Samo o onome sto je od obrazovanja najbolje savladala! E, jadna! Ni dva pisca da nabroji nije mogla da nabode, sta vise pricati! Videlo se sta je naucila i sta je najvise vezbala! Roditelji umetnici neki, gde je njoj kreativnost, crtezi kao u obdanistu! E, bas su je usmerili roditelji!