Luna bi mu i oprostila, a onda je čula ŠTA JE SLOBA REKAO ZA KIJU!

Autor:

Zadruga

02.06.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović konačno je "presekao" i otkrio da se odlučio za Lunu Đogani i da nju voli. S druge strane, otkrio je da Kiju Kockar, svoju zakonitu suprugu, voli samo kao čoveka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bolje da je ćutao... Sloba Radanović

On je ponovo sinoć obrazložio šta ošeća prema Kiji, a šta prema Lunu, međutim, napravio je kobnu grešku. Sloba je nakon Zorane Stefanov koja je kazla da je promenila mišljenje o njemu ponovo pričao o svojim osećanjima:

- O Slobi sam promenila mišljenje, na gore! Zamlaćuješ ove ljude ovde, ove ljude napolju. Treba već jednom da se odlučiš, da kažeš šta imaš. Da ako želiš da nastaviš život sa Kijom kažeš: "Ćao Luna", ako želiš da nastaviš sa Lunom kažeš: "Ćao Kija". Ne znam zbog čega to radiš? - pitala je Zorana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Promenila mišljenje o Slobi... Zorana

Nakon ovoga skočila je Kija koja je tražila od Slobodana da se konačno izjasni:

- Ajde da čujem da sam ja paćenica... Evo sada si rekao neki osećaj krivice... Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde! 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija želi razvod...

- Ovu ženu (Kiju) volim kao osobu, ovu ženu (Lunu) volim kao ženu! Ja sam ustao pre nekoliko večeri i rekao da volim Lunu Đogani! - bio je sada direktan Radanović koji je sve pokvario kada je nastavio da govori:

- Kija i ja imamo odnos katastrofa! Ja sam hteo da imamo korektan odnos. Ja o njom imam super mišljenje. Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak! - kada je ovo izgovorio Đoganieva je poludela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izjasnio se, pa uprskao... Sloba

- Ne želim tebe pored sebe! - bio je Lunin komentar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I ona se izjasnila... Luna Đogani

- Evo ja ti se kunem! Ja sam rekao svoja osećanja tebi, ja sam to rekao iskreno sinoć. Ja sam ti ovde prijatelj i ti možeš da računaš na mene u svakoj situaciji - nastavio je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nickname

02.06.2018 14:59

Imao je sa Kijom odnos katastrofa - kaze! Pa, Radanovicu, kad je odnos katastrofa, ne zenis se (i to dva puta) takvom zenom! Ili, mozda, ipak to ucinis radi lagodnog zivota. Najbolji glumac u istoriji rijalitija!

Odgovori 25 2
Ivan

02.06.2018 16:47

Lazov notorni...Sloba

Odgovori 22 2
Cile

08.06.2018 10:22

Kakav momak, karijes pravi. Kija ga ne voli on to zna, voli pare i slavu. Luna je zaljubljena.