(VIDEO) ONA JOJ ČESTITALA ROĐENDAN, ANA U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

04.06.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Ana Korać danas je napunila 24. godine.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Tokom čitanja rođendanskih čestitki, Ani su zasuzile oči međutim ono što ju je najviše iznenadilo je mala kesa roze boje, a kada ju je otvorila tek je usledio šok! Naime reč je o poklonu koji joj je poslala Nadica Zeljković, majka njene drugarice Kristine Kockar. 

- Srećan rođendan najlepšoj i najpozitivnoj devojci, lepotici. Šaljem ovo da ima duple oči, zelenije, mačkaste, da traži muža, pravog muža. P.S.Prava si drugarica mojoj Kiji. - pisalo je u čestitki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i Kija Kockar

Ana se oduševila i zahvalila Kristininoj mami na sočivima koje je dobila i obećala je da će se videti po završetku Zadruge.

- Meni mama ništa nije kupila, inače. Ništa mi nije poslala od poklona - našalila se Kija.

U toku je žurka koju su svi čekali, a oni najgladniji su se odmah bacili na hranu koja je stigla u izobilju. Kako će proteći još jedna rođendanska žurka, ostaje nam da ispratimo u narednim satima. Kako je izgledalo otvaranje poklona, pogledajte u narednom video-snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading