(VIDEO) ANĐELO U BEDAKU POSLE LUDE ŽURKE!

Autor:

Zadruga

06.06.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna pijana noć na Anđela Rankovića ostavila je velike posledice!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Nakon što su ustali, zadrugari su sabirali utiske sa žurke, a mnogima od njih je glavna preokupacija bila to što im se učinilo da je maneken bacio oko na Kristinu Kockar. No, ova informacija još uvek nije došla do njegove devojke Teodore Džehverović. 

Anđelo je svojoj devojci pričao koliko se loše oseća, a ona mu je u ovom trenutku bila najveća podrška i savetovala ga kako da prebrodi mamurlik. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

- Milijardu puta sam izašao u kafić, popio vodu i vratim se kući. Ovako da dođem kući... izbacila bi me iz stana. Ne mogu da uđem u kuću, izbacila bi me iz stana. Uh...Bože. Nikad nisam došao kući da sam povraćao - pričao je povijene glave Anđelo. 

- Opusti se danas, ceo dan pij vodu, kad legneš večeras biće ti lakše, samo jedeš plazmu - rekla je Teodora. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Igor

06.06.2018 15:32

E da zna da nije bilo onolikog povraćanja i ludila zbog previše alkohola nego od prevelike doze afričke šljive ne bi bilo dobro no saznaće kad izadje. Nije dobra reklama za jednog od sponzora Zadruge pa se ne iznosi to javno. Onu dvojicu treba najstrože kazniti jer su doveli nečije zdravlje u pitanje. Gore je i od pljuvanja i od šamara!

Sale

07.06.2018 12:50

@Igor - Ako su mu stavili africku sljivu u alkohol, to bi trebalo prijaviti policiji. Mogli da ga otruju. Sutra ce mu sipati WC sanitar i otrovati ga.

Ivan NS

06.06.2018 17:46

Nista strasno,nablejo se i sad ima grizu savesti kao i svi mi kad se ozdeemo:-).Nista lose nije uradio cak sta vise,bio je zabavan!

samo jako

07.06.2018 09:10

Anđelo je jedna jako iskrena i dobra duša, po prvi put nakon 9 meseci dao je sebi oduška i popio koju čašu više no ološi od Djeksona, Filipa i njegove švalerke Marije Ane su mu u piće stavili afričku šljivu što je Boro potvrdio jutro nakon žurke. Zato se dečko ničega ni ne seća i bilo mu je toliko loše da su ga morali izvoditi do doktora. Pri tome mu još pakuju priču da je zavodio Kiju a dečko je sasvim normalno i drugarski igrao sa njom, čak je i sama Teodora bila sa njima većinu vremena a Goca je celo vreme bila tu, pa valjda bi ona prva napravila haos da je Anđelo bilo šta pogrešno uradio.