Andrija OTKRIO IDENTITET DEVOJKE koju je vozio na motoru!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.06.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Lazović došao je u žižu javnosti zbog svog odnosa sa Kristinom Kijom Kockar, koja je već nekoliko meseci u rijalitiju Zadruga. Ipak, kada je video da postoji mogućnost da se Kija pomiri sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem, on je odlučio da se povuče i na sarkastičan način im poželeo sreću.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Andrija Lazović

On je na svoj Instagram profil objavio fotografiju sa nepoznatom devojkom na motoru, koja je nosila kacigu, a preko nje je bio veliki emotikon srca. Svi su pomislili da je Andrija nastavio dalje i da je ovo njegova nova izabranica, ali to očigledno nije slučaj:

- Inače, ovo je moja sestra - napisao je on i time stavio do znanja ko je u pitanju.

Foto: printscreen/instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija Lazović sa sestrom!

Da li je ovo ipak znak da Andrija nije spreman da nastavi dalje, te da će se boriti za Kijinu ljubav nije poznato, ali svakako ćemo videti šta će biti kad ona izađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nickname

06.06.2018 13:53

Andrija izgleda kao smeker i ponasa se kao gospodin! Zato, verujem da nece postavljati slike ni statuse do kraja Zadruge i da ce sacekati Kiju i razresiti (kako god) njihov odnos. Susta suprotnost Slobi!

Odgovori 18 1