(VIDEO) Žiža isprozivala Miću: ON JOJ OVAKO ODGOVORIO!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.06.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja popodne je rezervisana za pitanja bivših zadrugara, a kao prva danas se stanarima Bele kuće obratila Žiža Stojanović koja je postavila pitanje Lepom Mići, zadrugarom sa kojim je provela najviše lepih, ali i ružnih trenutaka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža Stojanović

Naime, Mića je imao sa bivšom ukućankom imao veoma poseban odnos. Koliko god da ju je kritikovao, toliko je uz nju bio kada joj je potrebna uteha. 

- Psovaču, da li ti nedostajem, zašto si me toliko psovao i ogovarao? - upitala je Žiža svog bivšeg cimera. 

- Žiža, ja sam te psovao kada si bila tu. Komentarisali smo te ovde sa vremena na vreme, jer to znači da nam fališ, pričali smo u pozitivnom smislu. Drago mi je što si kući i treba da si tamo, da uživaš sa svojom porodicom, ovde je šest meseci puno za tebe, mnogo si izdržala, svaka ti čast... Bolje da misliš o meni kao psovaču, nego da te ubije tvoja lična tragedija koja ti se dogodila. Želim ti puno sreće i zdravlja.  - rekao je Lepi Mića. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Mića, ali i ostali zadrugari nisu krili oduševljenje što vide bivšu zadrugarku, pa su sa osmehom na licu ispratili njeno uključenje, a Mića joj je uputio reči zbog kojih će se sigurno istopiti, znajući kakav su odnos imali njih dvoje. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading