(VIDEO) Luna: KIJA ZASLUŽUJE POBEDU!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.06.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva stanari Bele kuće su odgovarali na pitanja bivših zadrugara. S obzirom na to su ukućani proveli u rijalitiju više od devet meseci, a kraj ovog zabavnog programa se bliži i predviđen je za 20. jun. Saša rudar je upitao Lepog Miću da prokomentariše ko po njegovom mišljenju treba da zauzme prva tri mesta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Lepi Mića kao pobednicu vidi Kristinu Kockar zbog toga što je pred milionskim auditorijumom doživela prevaru od strane Slobodana Radanovića koji je uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani.  

- Prvo mesto je Kija Kockar. Sloba će biti drugi, treće mesto može da bude iznenađujuće, da to bude neko ko je radio, bio vredan ovde. Bila bi budalaština da Luna bude treća, zbog toga što je uradila ovako neku amoralnu stvar - rekao je Mića, sa kojim je bila saglasna i pevačica Zorica Marković.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Voditeljka Rada Radenović je upitala blogerku da iznese svoje mišljenje, s obzirom na to da je naišla na osude gore pomenutih zadrugara. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- U pravu su za sve. Kija prva, drugi Sloba, treća Teodora, Miljana, Milan - rekla je kratko Luna. 

Blogerka je bila bezvoljna tokom ovih pitanja i komentarisanja, pa je samo kratko dala svoj komentar. O svemu detaljnije možete pogledati u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ivko

10.06.2018 17:52

Mislim da Kristina ne zaslužujhe pobedu.Ona je maniulator,lažov iprevarant.sve što je od početka iznsila za Slobu je daleko od istine,. Sem,toga, žena ga je varala u vezi i tom ropalom braku, a ode izigrava ovredjenu ženu i voli muža. U ABU DABIJU je ucenjivala oženjenog pčilota a kojim je jjbila godiu dana u vezi, par puta je dao novac, pa kad je video da kraja neće biti prijavio je Kompčaniji ukoj je rdila a Kompanija policii. Nakon toga je stigkla krivična priava i ona je odmah dobila otkaz.nije ga ona dala , već oni njoj,.Stavljena je na crnu listu svih avio kompanija tako da je oneogućeno da se više bavi tim poslom.Tako da je laž da se vratila zbog Slobe u Srbiju, već zato što je morala..

Odgovori 5 28
branko

10.06.2018 19:22

@Ivko - Kija, nasa pametnica-nase Zadruge pobednica. Idemoooooo!

Odgovori 24 4
Dejan

10.06.2018 19:48

@Ivko - ........Kija nasa lepotica - nase Zadruge pobednica. Idemooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Odgovori 20 4
ana

10.06.2018 19:19

Kristina najvise zasluzuje pobedu.

Odgovori 19 4