(VIDEO) SLOBA NEĆE DECU SA KIJOM!

Autor:

Zadruga

10.06.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Lune Đogani i Slobe Radanovića, pevač je bio na korak do pomirenja sa ženom Kijom Kockar!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

No, odnos između ovo dvoje zadrugara se menja iz dana u dan, pa je sve ono o čemu su pričali palo u vodu, jer su Kija i Sloba definitivno rešili da se razvedu nakon rijalitija. 

- Da li ćeš nakon završetka rijalitija, ukoliko Kija Kockar bude želela da ti rađa decu, biti sa njom, jer ste vi muž i žena zakonski - upitao je Saša. 

- Ne, ne želim, jeste da smo mi i dalje zakonski muž i žena, ali kada izađem napolje biće drugačije, to će se promeniti. Nećemo biti muž i žena - bio je jasan Sloba.   

Radanović nije želeo preterano da komentariše i ovim se izjasnio da će se nakon rijalitija razvesti i sa Kristinom ne planira porodicu. Dok je on ovo pričao, Kija je sve vreme gledala u jednu tačku, bez pogovora. 

Kakva je atmosfera vladala u ovom trenutku između Kije i Slobe, možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišel

10.06.2018 19:14

Bravo Slobo care, uvek si bio pravi čovek . Iskren, otvoren,čestit.Beži od tog zla što dalje. Voli ženu svog života i nastavi život a njom. Ona te ludo voli.Kristina je belosvetska KUJA. Ucenjivačica i iznudjačica novca, kod oženjenog pilota sa kojim je bila u vezi u ABU DABIJU/kad je on šutnuo/, a potom usledila krivična prijava i otkaz u avio kompaniji u kojoj je radila, ti ne treba.Stavljena je na crnu listu svih avio komanija, takoda više nikada neće moći da radi taj posao. To je vid kriminala. Ona je manipulator i lažov. Ne voli te,

Marina

10.06.2018 22:44

A ko brani sada Slobi da bude sa "zenom svog zivota"???Sta je to dovelo do toga da ne zeli vise bliskost sa njom ako se opredelio za nju?Luna mu se nudi iz noci u noc a on se pravi lud da to ne primecuje.Uvrede koje njoj upucuje se ne upucuju zeni svog zivota.Ovde nije uopste u pitanju Luna vec Draginja.Draginja je ta cije misljenje je cuo i to je za njega amin.Prema tome,toliko o iskrenosti Slobinoj i ljubavi prema Luni.Mozete da ga trujete svim mogucim aferama o Kiji,necete umanjiti njegovu ljubav prema njoj ali on nema snage da se odupre porodici sa kojom ima krajnje bolestan odnos.Kija ce uvek biti njegova tiha patnja.