Kija: Razvodim se od Slobodana balvana

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom preksinoćnih pitanja novinara po ko zna koji put je pokrenuta i priča u vezi s roditeljima Slobodana Radanovića, a Kristini Kiji Kockar je posebno zasmetalo kada je čula kako je Draginja Radanović sinu tokom telefonskog razgovora čak nekoliko puta pomenula advokata i poručila mu da je sve spremno za njihov razvod.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kija: Mi imamo zajedničkog advokata Vićentija, tako da neće biti problema oko toga. Krivo mi je što njegovi roditelji žele njemu da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem, samo da ne bude sa mnom. Ja sam pričala sa mamom posle toga, rekla mi je da samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savetuje, može ona da mi da savet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se meša. Krivo mi je što kažete da su pomenuli više puta advokata i poručiću njegovim roditeljima i svima: "Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno." Ne ostavljam nikakvu šansu za pomirenje, ni promil - završila je Kija gledajući u kameru.

 Kija: Krivo mi je što mu njegovi roditelji žele da bude s bilo kim, makar i sa muškarcem, samo ne sa mnom

Ona je potom odlučila da otvori karte i prizna pred zadrugarima, ali i pred milionskim auditorijumom, o čemu su ona i Sloba pričali kada su bili sami.

 Kija je javno poručila Slobodanu i njegovim roditeljima da ne brinu jer je definitivno odlučila da se razvede.

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Kija: Kada sam rekla da volim Slobu, ja nisam očekivala povratnu informaciju, a dobila sam je. Ja sam to rekla da bi mi bilo lakše. On je meni noć pre nego što sam saznala da mi je umro otac, kada je bilo filmsko veče, rekao da on nije odgledao pola filma i da me je sve vreme gledao, posle je išao i tražio me pogledom. Da je on iskulirao celu stvar, ne bi bilo ništa od ovoga. Meni se nisu vratile emocije, one su tu bile uvek, prekrivene gnušanjem jer si mi priredio ono što nisam zaslužila. Sve to stoji i dalje tu. Ti si pokvaren, ja imam mozak da budem namazana, ali nisam pokvarena. Ja se izvinjavam dok si ti razmenjivao poruke s drugim devojkama, a ja išla da rintam. Stvarno se izvinjavam što sam više zarađivala od tebe. Što se nisi osećao kao pravi muškarac pored mene, zbog toga si uradio sve to iza leđa. Ti si bio fasciniran što je tebe devojka od 18 godina pozvala da plešete. Ti si imao veliki kompleks od mene. Ja sam tebi dala svu slobodu da budeš muškarac.

Sloba: Moj telefon je uvek stajao na stolu, znala si šifru, ti si ta koja je sakrivala telefon pod jastuk, u džepu, torbi, otimala mi iz ruke. Ti meni nisi htela da pomogneš u životu, ti si htela da mi budeš mama, da me kreiraš da budem kakav ti želiš da budem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

10.06.2018 20:16

Da je bila pametna pa da nikada nista nije imala sa tom porodicom i njihovim sinom.Neka njega njegovoj mami,neka dalje uzivaju a slobodno neka povede i Lunu jer za bolje i nije.Kija je pokazala sta znaci odvaznost,samokontrola,kultura,lepo vaspitanje,kreativnost,inteligenciju,elokventnost..a prezivela je pakao.Ako je i povremeno manipulisala i to je radila sa stilom.Srecno Kija i glavu gore!!!

Odgovori 40 3