Ceca progovorila o Luninom i Veljkovom odnosu!

Autor:

Zadruga

12.06.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ražnatović po prvi put je prokomentarisala odnos koji su oni kao porodica imali sa Lunom Đogani, koja u Zadruzi o tome često priča, više od devet meseci.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović

Luna Đogani učesnica je Zadruge od 6. septembra, a za više od devet meseci često je pričala o porodici Ražnatović, odnosno o odnosu koji je imala sa Cecom, Anastasijom i Veljkom.

Kako je Luna pričala, sa Anastasijom je bila nerazdvojna 13 godina, bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon što je veza pukla, po Luninim rečima viđali su se neobavezno, pošto im je seks bio dobar.

Foto: printscreen/instagram
Luna i Anastasija

Međutim, ovim povodom sada se po prvi put oglasila Ceca Ražnatović, koja je progovorila o odnosu koji su oni kao porodica imali prema Luni koja je, kako folk zvezda kaže, živela kod njih.

- Ona je kao dete živela sa nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13 već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno, i umiljato dete - kaže Ceca.

Foto: printscreen/instagram
Luna i Veljko

Kada je u pitanju Lunin odnos sa Veljkom, Ceca kaže da oni nikada nisu bili u vezi.

- Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem na tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča - istakla je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
seka

12.06.2018 19:02

Ocete da kazete da Luna laze!?

Maja

13.06.2018 12:18

Luna i Veljko se mozda nisu zabavljeli ali su spavali zajedno. Pricala Luna i o njegovoj polnoj snazi i velicini. A mama Ceca nije to ni videla.

Nickname

13.06.2018 17:14

@Maja - Sto ne znaci da se to dogodilo!