Sloba Radanović: Hoću da se pomirim sa Kijom, neću da zavlačim Lunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović uspeo je da sumira utiske nakon završetka rijalitija "Zadruga", kao i da dobro razmisli s kojom će od svoje dve ljubavi ostati nakon svega što je prošao. Zatekli smo ga na žurki u Beloj kući u Šimanovcima i priznao nam je da se tu oseća kao kod svoje kuće:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Poslednjih 24 se najbolje osećam. Vratio sam se u ovu kuću. Ovo je bila moja kuća više od devet meseci. Čudno je kad svoju pravu kuću ne doživiš kao svoju, u njoj sam bio kao poslovno, a "Zadruga" mi fali kao moj pravi dom.

  •  Da li su tvoji roditelji sada dobro ako se uzme u obzir da su prošli užasne momente?

- Moji su jako emotivni, pa su tako i reagovali - previše emotivno. Prvu noć sam sedeo s njima do devet ujutru. Bilo mi je dosta prijatelja. Potrudili smo se da ne spominjemo rijaliti. Njima je bilo mnogo gore nego nama. Kada sam pogledao snimke, sve je izgledalo mnogo strašnije nego što zaista jeste.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Rekao sam 99 odsto da, ali uvek ostaje taj jedan odsto. Neka bude nikad ne reci nikad. Potrudiću se da rešimo problem

  •  Šta su ti zamerili?

- Zamerili su mi što sam se pravdao. Oni su meni rekli da idem srcem i da radim kako mislim da treba. Nikada mi se nisu mešali u život. Ako mi je sreća da budem Lunom, da budem s njom, ako mi je sreća da budem sa Kijom, da budem s njom, ako mi je sreća da budem sam, da ostanem sam.

  •  Da li si konačno odabrao Kija ili Luna?

- Mnogo sebično zvuči kada se kaže da ja treba nešto da biram između njih dve.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani
  •  Kako će se stvari dalje odvijati?

- Sa Kristinom želim da porazgovaram, s njom ću prvo porazgovarati. Pitali su me za razvod, rekao sam 99 odsto da, ali uvek ostaje taj jedan odsto. Neka bude nikad ne reci nikad. Potrudiću se da rešimo taj problem koji imamo i šteta što to nismo uradili pre rijalitija. Što sam dozvolio da se to izdešava ovde, ali nadam se da ćemo naći neki zajednički jezik oko tog rešenja ma na koji način bilo.

  •  Znači ništa od pomirenja sa Lunom dok ne rešiš problem sa Kijom?

- Da, neću nikoga da zavlačim i zamlaćujem. Dok sve ne bude izašlo na čistac, neću ni da ona razmišlja o tome, neću ni da ja razmišljam o tome, samo čekam da se sve reši i da sve bude pod konac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas
  •  Šta su ti rekli Đoganijevi i Atijasovi?

- Zahvalili su mi što sam uvek bio tu za Lunu bez obzira na to pod kakvim okolnostima smo završili. Oni su svesni da sam ja uvek bio tu za nju. Rekli su mi da ne krivim toliko sebe i da ne dozvolim da me krivica pojede.

  •  Delovalo je kao tvoja taktika kada si prišao Kiji nakon smrti njenog oca. Da li je bila igra ili je bilo iskreno?

- Nije postojala nikakva taktika. Kada se Kristini desio taj nesrećni slučaj s ocem, ta stvar me je resetovala i vratila u realnost, to je pravi problem. Zaboravio sam na odnose. Vratile su mi se emocije. Neću da lažem. Luna se nakon toga postavila drugačije prema meni.

  •  Da li se desio famozni poljubac iza škode ili ne?

- Nije se desio poljubac! Sve ostalo je istina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Seki

23.06.2018 10:32

Nastavlja da laze. Lazov notorni. Kako je smelo da mu se desi poljubac sa suprugom kada je strogo pazio da ne povrefi svalerku.

Odgovori 49 9
lka

24.06.2018 08:18

dali je moguce da ovaj covek i dalhe pokusava da nas ubedi da smo slepi i gluvi i pritom jos glupi.On je u poziciji da bira i da pistavlja uslove,sklopi usi i ili javno moli za opristaj i ti i tvoja piridica i orijatelji ili se orikljuci Djogani cirkusu. o

Odgovori 10 3
Mitar

24.06.2018 08:30

A kada jejSloba rekao da ćea se poomirisaKijom.?Nemajodtogsništa.On će serazvesti od nje. Akonebude sa

Dijana Tomic

25.06.2018 07:37

U njegovom jizlaganu e jasnovidi da i ednog trenutka ije rekao da želi da e pomiri a Kristinom. naravo d mora da očisti sve sa njom, da bi krenuo dajle. Što se tiče Lune to je druga priča.Sigurna am jako ne bude posle toga sa Lunom, ostaje sam. Sto posto.

Odgovori 6 10