Đoganijeva nije mogla da podnese Kijinu prisustvo: Luna pobegla iz "Zadruge"!

Autor: G. D.

Zadruga

22.06.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pobegla je sa preksinoćne žurke koja se održala u Beloj kući u Šimanovcima jer joj nije prijalo kako je gledaju ostale zvanice na žurki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Iako je došla zajedno sa podrškom, u kojoj je bila njena mama Anabela Atijas i njen suprug Andrej, ona se osećala loše, odbijala je da se druži sa zadrugarima, pa je uz izgovor da joj nije dobro otišla ubrzo kući.

Ovde nas ionako svi šikaniraju i gledaju čudno. Najviše mi prija da sam sama, rekla je blogerka

- Luna je došla veoma raspoložena i vidno euforična. S njom su bili njeni najbliži i naizgled je sve delovalo super. Međutim, kako je vreme odmicalo, ona je postajala sve nervoznija. Sedela je u spavaćoj sobi, iz koje nije izlazila. Kada je Sloba prišao da se javi njoj i Anabeli, Luna je naprasno ustala sa kreveta i izgubila se bez objašnjena. Moglo se videti da nije želela da komunicira s njim - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta.

- Potpuni haos je nastao kada se na vratima kao poslednja pojavila Kija i kada je sva pažnja bila usmerena ka njoj, što od produkcije, što od zadrugara i novinara. Luna je tada pokupila stvari i zajedno sa prijateljima je napustila žurku - završava naš izvor.

- Idemo, ovde nas ionako svi šikaniraju i gledaju čudno. Najviše mi prija da sam sama i da oko mene nema ljudi - prokomentarisala je Luna pre nego što je otišla sa imanja u Šimanovcima. Iako ju je Sloba kasnije tražio svuda po prostorijama, shvatio je da ona više nije tu, pa je za nju otpevao pesmu "Otkad sam se u tebe zaljubila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Smudj

22.06.2018 23:28

I treba da se zavuce u misju rupu i da ne izlazi. Zar je mislila da ce svalerku da nose na rukama?

Odgovori 22 8
Ksenija

22.06.2018 23:31

Tekst uopste nije korektan. Nije Luna odmah ustala i otisla iz spavace soba kad je Sloba dosao. Sedeli su svi,neko je dosao iz obezbedjenja i receno joj je da ide u produkciju. Posle se uopste nije ni vratila. Mogli sta to propratiti na Tv-u.

Odgovori 20 0
Nickname

23.06.2018 15:44

Nije se vratila jer joj je javljeno da je dosla Gazova Naida!

Odgovori 10 1
Maria

24.06.2018 06:02

@Nickname - Gastoz se jedva otarasio Lune u Grckoj.

Odgovori 10 0