GAGI UPUTIO OTVORENO PISMO ŽELJKU MITROVIĆU: Žestoko ispljuvao Kiju!

Autor:

Zadruga

28.06.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lune Đogani Gagi izgleda da je jako besan na sve koji su osudili njegovu ćerku zato što je bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem!

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on May 22, 2018 at 5:10am PDT

Gagi je uputio otvoreno pismo vlasniku "Pinka" Željku Mitroviću u kojem je svašta naveo, a naročito se osvrnuo na pobednicu Kristinu Kiju Kockar koju je okarakterisao kao igrača produkcije!

Pročitajte i sami: 

Foto: printscreen/instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani uputio ovu poruku Željku Mitroviću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Jaca

28.06.2018 15:30

Garant ovo pismo pisala Anabela. Gagi je nepismen, kazao nam Djole. Anabela se osilila. Preuzela komandu u Zadruzi od Mirka i za svoju Lunci obezbedila nezasluzeno drugu nagradu. Sada hoce da preuzme ceo PINK TV. Ne dajte se Mitrpovici.

Odgovori 65 5
Relja

29.06.2018 10:05

@Jaca - Gagi (Anabela) zestoko preti Mitrovicu. Izbacite sve Djogaje ili Djoganije iz TV Pink. Prokontrolisite rezultate glasanja SMS za Zadrugoviziju i Zadrugu. U pitanju je prevara iza koje ne stoji bracni par Mitrovic.

Odgovori 58 2
Relja

28.06.2018 15:50

Gagi pljuje u bunar iz kojeg pije vodu.

Odgovori 57 3
Marina

28.06.2018 16:06

Da nije tuzno bilo bi smesno.Prvo,ovo nema sanse da je napisao Gagi.Drugo,o kakvoj kreativnosti Lune i Slobe prica ovaj covek.Ako je hopa cupa kreativnost koja je trebalo da bude nagradjena onda nemam sta da dodam.Jos to govori otac devojke koja je u tome ucestvovala.Problem je upravo sto je Luna ustala i rekla da je zaljubljena u ozenjenog coveka.Sada jos i medalju treba da dobije za to.Ali to Gagi ne moze izgleda da shvati.Sto se tice oduzetog honorara,pa sta ste mislili???Onako bahato ponasanje,udaranje,lomljenje svega sto joj se nadje pri ruci,ili nozi kada dobije histerican napad je cisti bezobrazluk.Ko je to trebalo da plati???Da li se ona i kod kuce ponasa tako???Demolirala je pab,radionicu,lomila inventar i sada je problem sto joj je oduzet honorar.Da li ste vi ljudi realni???Da li se i vi tako ponasate u tudjoj kuci???Bezobrazluk je igranje na kartu deljenja po nacionalnoj osnovi.To necu ni da komentarisem.Los pokusaj!!!O ostavljanju muza i zene vi mozete da nam pricate i da nam kazete da li vam se to isplatilo ili ne.Vas dvoje ste za to kompetentni.Sto se tice "poznate" devojke,ja ne znam i dalje po cemu je ona poznata?Jedino zbog toga sto su joj roditelji imali grupu pre dvadesetak godina.Sto se nje same tice,videli smo da nije blogerka jer nema ni jedan blog,takodje nema ni svoju modnu liniju,vec"pozajmljenu" sa stranih sajtova,ono sto je pokazala bolje da nije,a takodje i ono sto je pricala....I umesto da su zaista izvukli pouku i krenuli u ozbiljne razgovore i prevaspitavanje svoje cerke,sada su im svi krivi ,pa i Mitrovic sto dobi ovu nagradu.

Odgovori 61 4