Anđelovi roditelji NE ŽELE DA UPOZNAJU Teodoru, evo zbog čega im SMETA VEZA sa pevačicom!

Autor:

Zadruga

30.06.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković važe za jedan od najlepših parova rijaliti programa koji se nedavno završio.

Foto: printscreen/TVPink
Teodora i Anđelo

S obzirom na to da su od samog starta imali veliki broj problema kada je reč o odnosu njihovih porodica, pevačica se plaši kako će im veza opstati.

Naime, Rankovići i dalje ne žele da čuju za novopečenu snajku. Oni su od početka bili protiv Anđelove veze sa pevačicom, a najviše im je smetala činjenica što se bavi pevanjem.

- Teodora odbija da poveruje u činjenicu da su Anđelovi toliko zadrti i da ne žele da je upoznaju. Njena majka joj je savetovala da bi najbolje bilo da pusti da prođe vreme i da se strasti smire. Najvažnije joj je da Anđelo bude uz nju i nada se upoznavanju sa njegovim roditeljima - kaže izvor.

Foto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović

S druge strane, Teodora je gostujući u emisiji "Narod pita" otkrila da još nije sigurna kako će se situacija odvijati.

- Nas dvoje sada imamo previše obaveza. Anđelo započinje privatni biznis, ja snimam spotove. Svakako smo podrška jedno drugom. Nisam još uvek upoznala njegove, vreme će sve pokazati. Nadam se najboljem - rekla je ona tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

30.06.2018 16:34

Sta je sa ovim roditeljima???Kakva su to mesanja u izbore svoje dece???Da li su svesni da medvedju uslugu cine prvo svom detetu.To su vec odrasli ljudi i sami moraju da donose odluke.Neka su i pogresne,njihove su.Ja imam i sina i cerku.Nikada mi nije palo na pamet da im kazem nemoj s njom ili nemoj s njim.U nekom trenutku deca se moraju pustiti da zive svoje zivote a ne da ispunjavaju zelje svojih roditelja.Ovo je danas sve poludelo.

Odgovori 15 2
Nickname

30.06.2018 17:52

Andjela vaspitavaju - majka, koja ga je rodila vanbracno i ujak, koji ima vanbracno dete, sa Jami! Niko nije bio dovoljno dobar za njihovu kucu i nisu stvarali porodice. Tako ce upropastiti i Andjela. Izgleda da se Andjelova sestra spasila, mada je on i ne spominje, uopste!

Odgovori 17 2
PERFECT

30.06.2018 18:20

Čudan je ovaj život, Andjelo i Teodora su divna deca koja apsolutno nicim nisu osramotili svoje porodice. Naprotiv, pokazali su kulturu, vaspitanje, koliko su vredni a nadasve iskreni i uvek idu srcem. I bas to dvoje prelepih i predobrih bica mora da se bori u prvom redu sa vlastitim porodicama pa onda i sa svima ostalima koji ih od pocetka konstantno gaze. Zanimljivo, porodice ostalih nazovi parova pocevsi od Lune i Slobe, preko Adrijane i Đeksona pa do Matore i Sanje na sva zvona podupiru takav nemoral i daju im vetar u ledja. Al cudni su putevi Gospodnji, verujem da sve to samo jaca njihovu ljubav i da ce uspeti da se izbore za nju i vani kao sto su u realitiju.

Odgovori 17 2