Kija hoće duet s njim, Sloba: PRVO NEKA PROVEŽBA PEVANJE!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar, svakodnevno dobija raznorazne poslovne ponude. Ipak, Kija je odlučila da uplovi u muzičke vode i poput svog supruga Slobodana krene da gradi pevačku karijeru.

RepublikaFoto: google.com
Kija i Sloba

Ovaj rijaliti par je sinoć gostovao na Pink televiziji i progovorio o mogućem duetu. 

Kija je iskreno izjavila da je Slobodanov glas najlepši glas koji je ikada čula i da ona ne bi imala ništa protiv kada bi njih dvoje snimili zajedničku pesmu.

- Mislim da sada nije vreme za to, možda nekad kasnije... Kristina treba da se kali pevački, da vežba prvo pevanje pa onda - rekao je Sloba potpuno nezainteresovano.

Foto: printscreen/instagram
Kija sprema novu pesmu...

Kija je od produkcije Pink na poklon dobila pesmu simboličnog naziva "Ne vraćam se na staro" koja će uskoro izaći u javnost, a takođe priprema i duet sa "Ministarkama". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

09.07.2018 12:55

Sloba i dalje potcenjuje Kiju.

Odgovori 23 5
Cici

09.07.2018 13:23

On ne bi ni bio pevac da mu nije bilo Kije da ga gura. Volela bih da Kija uspe u svojoj pevackoj karijeri,pa kada postane poznata i Sloba je pita za duet kada da mu vrati istom merom. Toliko je ljubomoran na njenu popularnost da ne moze da je gleda ocima.

Odgovori 24 7