(VIDEO) SLOBU ODUŠEVILA KIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.06.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva stanari Bele kuće su imali priliku da preko velikog ekrana čuju i vide originalne verzije pesama sa kojima će se večeras predstaviti na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija 4".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović, KIja Kockar i Ana Korać

Nakon toga, svako od njih je ponaosob vežbao svoju pesmu, a Kristina Kija Kockar je zamolila svog supruga Slobodana Radanovića da je sasluša kako peva da bi joj sugerisao na greške ukoliko postoje. 

Radanović je bio oduševljen kako Kija peva, pa iako joj to nije direktno rekao, onime što joj je poručio joj je stavio jasno do znanja da je impresioniran. 

- Jesi li ti to Kristina? Nisi Severina? - Rekao je oduševljeno Sloba, a Kija je zanosno nastavila da peva. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović, KIja Kockar i Ana Korać

Kockarevoj jako znače sugestije njenog supruga, a pošto je otpevala pesmu, zahtevala je još jednom da joj kaže šta misli o njenom pevanju. 

- Je l' dobro ovo? - Upitala je Kija na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drago

11.06.2018 19:23

Kija ce posle Zadruge da malo uci pevanje. Ako su mogle Tamara Djuric i Stanija da snime spotove sa pevanjem, zasto ne bi i Kija.

Odgovori 13 2
ljubće

12.06.2018 11:02

Braboooooooooo Kristina. Ti si naša kraljica iako nisi čerka "poznatih roditelja"?????. Ti več znaš da pevaš zato Drago obriši nos. Pojma nemaš.