CECA NIJE BILA NA KIJINOM NASTUPU, ali imala je svog PREDSTAVNIKA!

Autor:

Zadruga

26.07.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi nastup Kristine Kije Kockar, pobednice "Zadruge" koja je odlučila da se bavi pevanjem, bio je i više nego posećen. Ipak, iako su mnogi očekivali da će Kiju prvi put slušati Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica koja ju je podržala u samoj završnici rijalitija u kojem je pobedila, to se nije dogodilo. Ipak, Ceca je imala svog predstavnika na Kijinom nastupu, a to je ovoga puta ni manje, ni više bio Veljko Ražnatović.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Došao s verenicom da sluša Kiju... Bogdana i Veljko
RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Vodi je svuda... Bogdana i Veljko

Veljko ne samo da je došao da sluša Kiju, već je u provod poveo i svoju verenicu Bogdanu Rodić, a fotoreporteri su to dočekali s oduševljenjem. Iako Ražnatović, koji je kao i Kija tek nedavno odabrao svoju profesiju boksera, nije želeo da ispozira sa verenicom, ljubazno je stao da ga uslikaju samog.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
A bila je Lunina drugarica.... Mina na kijinom nastupu
RepublikaFoto: e-stock
Došao da ispoštuje drugaricu... Lepi Mića sa prijatleljem, zlatarom Nebojšom Bojovićem

Osim Veljka, na Kijin nastup došli su i njeni bivši cimeri Mina Vrbaški i Lepi Mića koji je ispoštovao svoju prijateljicu iz "Zadruge" i došao da je sluša sa drugom, zlatarom Nebojšom Bojovićem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
lea

27.07.2018 15:09

Ne verujem da Ceca baš toliko podržava Kiju,zašto bih?Koji faktor joj je ona u životu,ona sa ovakvim postupcima govori nešto i poručuje Luni.Mislim da to Ceci ne treba.

Odgovori 2 22
Djordje

28.07.2018 20:29

Cecin sin Veljko sa devojkom je predstaavljao Cecu.

Odgovori 11 2