Kija: Briga me i za Slobu i za Andriju!

Autor:

Zadruga

02.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar uživa na Crnogorskom primorju kako u poslovnim angažmanima i nastupima tako i u sunčanim danima na Jadranu. Srpski telegraf uslikao je pobednicu "Zadruge" kako se odmara u vili na moru, a ono što nikome nije promaklo jeste da Kija boravi u istom mestu gde se nalaze njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović i njen bivši dečko Andrija Lazović.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Nakon što su se Sloba i Andrija sastali u Lazovićevom restoranu, zanimalo nas je kako Kristina reaguje na to što su se njih dvojica udružila.

- Ne zanimaju me, iskreno, briga me i za Slobu i za Andriju. Slobodno mogu da se druže, nemam ništa protiv. Ja se bavim svojim životom, poslom, a tu njih nema - rekla je Kija, koju je Radanović nedavno podržao na nastupu.

Kristina: Slobodno mogu da se druže, nemam ništa protiv. Ja se bavim svojim životom, poslom

- Lepo od njega što je došao. Koliko sam ja bodrila i podržavala njega tokom karijere, svakako sam zaslužila da i on mene podrži. To je prijateljski, ljudski, ništa više - objasnila je Kristina i dodala da joj prija novi posao.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović i Andrija Lazović u društvu novinarke Zorice S. Radulović

- Pitala sam se kako ću se snaći u estradnom svetu, nisam se nadala da ću se baviti pevanjem, sve je ovo novo za mene, ali sam oduševljena i reakcijom ljudi, podrškom, kao i time kako sam se snašla - iskrena je Kockareva, koja najavljuje nove projekte.

- Pripremamo nešto novo, ali neću mnogo toga unapred da otkrivam, videćete uskoro sve - zaključila je pobednica "Zadruge".

Sudeći po fotografijama, Kiji i te kako prija letnja atmosfera, a slobodno vreme provodi ispijajući koktele kraj bazena. Kockareva je već tokom rijalitija pokazala da ima zavidnu figuru, te je mamila poglede prisutnih izdanjem u bikiniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
blučanka

02.08.2018 09:12

Dobro je Slobo rekao - ideš preko mrtvih do cilja. Šutnula si Andriju koji je bio fer prema tebi, koji je došao na sahranu tvog oca, bio uz tebe sve vrijeme. I nakon svega ni da se javiš čovjeku. Fuj. Malo je ono što ti je Slobo uradio. Teški lažov i manipulator.

Odgovori 19 48
Ana

02.08.2018 09:40

@blučanka - Taj isti dobri Andrija je posle sahrane Kijinog oca otisao na rucak sa Slobinim najboljim drugom Jelicem koji je smisljao sve one lazi o Kiji koje su izlazile po novinama. Sta Andrija trazi sa Kijinim najvecim neprijateljem u Zrenjaninu ako je vec dosao zbog Kije? Folirant. Kija je to saznala, zato mu se i nije javila.

Odgovori 38 15
MMira

02.08.2018 12:18

@blučanka - blučanka Di su mrtvi?Svašta. Nisu svi lenji i njanjavi, ima još ambicioznih i sposobnih ljudi.Normalno je da svako iskoristi svojih 5 min, pa tako i ova cura. Ps- šta je vas lično slagala?

Odgovori 14 9
Ruska

02.08.2018 17:23

@blučanka - Ti si ocigledno dokona, javi se coveku. .. mozda se sazali ! ?