PRIJAVILI JE: Luna progovorila o HAPŠENJU!

Autor:

Zadruga

17.08.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, bivša učesnica "Zadruge" saslušana je juče u policijskoj stanici zbog fizičkog napada na bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Privedena u policijsku stanicu... Luna
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Luna Đogani ispred policijske stanice u Pećincima...

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Đoganijeva je juče oko 14 časova došla u prostorije policije u Pećincima kako bi dala izjavu povodom prijave gledaoca. Osoba koja tuži Lunu dostavila je policiji video-snimak koji jasno pokazuje kako blogerka u naletu besa krvnički udara Slobodana.

Luna je dala izjavu za Srpski telegraf u kojoj je objasnila zbog čega je privedena:

- Ne bih želela da komentarišem čitavu priču previše, ali mogu da kažem da me je tužio jedan od gledalaca "Zadruge". Ne tužim ja nikoga, odmah da se razumemo, nije u pitanju niko od zadrugara. U pitanju je najveća moguća glupost i to je sve - izjavila je Đoganijeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Anabela nije želela da Luna daje izjave, Luna odlučila da ipak prokomentariše...

Tokom današnjeg dana ona je na svom profilu na instagramu objavila naslovnicu Srpskog telegrafa objasnivši da neće biti osuđena, preciznije da neće na robiju. 

Foto: istagram.com/luna_djogani
Umiruje fanove... Luna Đogani

Naime, Luni su nakon saslušanja u policiji predočeni dokazi i snimci zbog kojih se sumnjiči za nasilje. Ona u policiji nije želela ništa da kaže, već je najavila da će odbranu izneti pred tužiocem. Očekuje se da u narednim danima Slobodan da iskaz.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zbog napada na njega je privedena Luna... Sloba Radanović
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Došla na saslušanje s majkom... Luna i Anabela sa advokaticom

- Policija će posle prikupljenih saslušanja odlučiti da li će protiv Lune podneti krivičnu prijavu, koju će dostaviti tužilaštvu. Luna Đogani je osumnjičena za nasilje i može da završi u zatvoru zato što zakonska procedura dozvoljava tužilaštvu da u okviru istrage privede osumnjičenu Lunu Đogani i čak joj odredi pritvor do 48 sati kako ne bi uticala na svedoke ili zbog uznemirenja javnosti - navodi izvor iz policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

17.08.2018 14:46

Kakva sramota za devojku njenih godina (pored svega sto smo videli u rijalitiju)! A, majka na snimcima raspolozena, nasmejana i ponosna na to kako je kcer vaspitala!

Odgovori 16 2
Aroda

17.08.2018 20:47

@Nickname - A gde je prijava za Kiju za ono samaranje i cupanje Slobe ?

Odgovori 6 15