KIJA ŽESTOKO O ULASKU LUNE U "ZADRUGU 2"!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Luna Đogani obelodanila da ulazi u "Zadrugu 2", komentari na tu temu nisu stali!

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Kako je Đoganijeva u prvoj sezoni ovog programa napravila pravu pometnju svojom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, nema sumnje da gledaoci očekuju rasplet ove sage u Šimanovcima.

Ljuta protivnica mlade modne blogerke i Slobodanova bivša supruga, Kristina Kija Kockar, nije ostala imuna na informaciju da Luna ponovo ulazi u rijaliti, a kada smo je pozvali za komentar, rekla je nešto što Đoganijevu svakako neće ostaviti ravnodušnom.

- Drago mi je da je konačno shvatila gde joj je mesto - navela je Kija, ali nije htela da objasni na šta je tačno mislila.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

S obzirom na to da njena bivša cimerka ponovo ulazi na luksuzno imanje nadomak Beograda, pitali smo Kockarevu da li možemo i nju ponovo da očekujemo u rijalitiju.

- Nemam komentar. Snimam pesmu i jedva čekam da izađe - rekla je kratko Kristina.

Kako će Luna reagovati na ove brutalne reči koje joj je Kockareva uputila, saznaćemo vrlo brzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Stojan

26.08.2018 00:44

Ne balavi,tebe je Zadruga stvorila. da nije bilo Slobe i Lune,, bila bi poznata u Mesnoj zajednici Zrenjanin.Zato ćuti,koje ti kvalitete imaš, sem što manipulišeš i laješ....Vrati Andrijij onih 30.ooo eura jšto si ga "oplevila"

Odgovori 3 14
Vasiona

26.08.2018 15:57

Kako ti se znaš iz sopstbenogj iskustva, jer si bez gaća prala veš sa Fićkom i razbila WC šolju. Lažna, žena,lažni moral.lažni brak. ...tebe ni Dunav ni Sava više te ne mogu oprati...Malo si dobila šta si zaslužila. Sem toga, vas dvoje niste ni bili u braku, papir je samo fiktivan bio...cimerri u zajedničkom stanu...

Odgovori 3 13
Dija

28.08.2018 00:40

Loš čovek... nikada dama...proincijalka... koja prosip otrov.... Možeš samo da je ne ovliš, ona je kraljica letote i ljubavi..

Odgovori 1 11
Biljka

28.08.2018 10:09

Luna ulazi u Zadrugu 2 da otvori oči onima koji su je žmureći gađali blatom. A trebalo je da joj spomenik podignu Da nije bilo Lune u Zadruzi 1, onaj isprdak od žene, ona nesrećnica Kija bi i dalje provirivala iza zavese u nadi da će je neko zapaziti. Ko zna, možda posle Zadruge 2, preko Lune, ispliva još neki iskompleksirani anonimus.

Odgovori 1 10