(VIDEO) TANDEM IZ SNOVA ĆE PRODRMATI "ZADRUGU 2": Majka i sin spremni da podignu rijaliti na viši nivo

Autor:

Zadruga

22.08.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika euforija digla se pred početak "Zadruge 2". Polako ali sigurno otkrivaju se učesnici koji će živeti u velepnog gradu, a jedan tandem o kojem se svakodnevno spekuliše jesu i majka i sin, to jest pevač Savo Perović i njegova nimalo obična majka Suzana Perović Blondi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Suzana Perović Blondi i Savo perović

Savo je bio jedan od zapaženijih učesnika takmičenja "Zvezde Granda". Ušao je u finale, a najbolje kritike dobio je od Jelene Karleuše kojoj se naročito svidela njegova ekscentričnost koju je izgleda nasledio od majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??☺️?? Ozbiljnost na nivou! #belgrade #serbia #selfie #deriste #kockar #savoperovic #serbia #2018

A post shared by DERIŠTE JE KOCKAR ? (@savo_perovic_je.deriste) on Aug 17, 2018 at 9:06am PDT

 

Blondi se već okušala u rijaliti programu "Snajke" u kojem je pokazala da svašta nešto. Pored izazovnog izgleda koji uvek šokira one konzervativnije, ona je neretko sa mladima u rijalitiju pričala o seksu, a čak je jednom prilikom uzela bič u ruke, stavila masku na lice i pokazala svoju dominaciju nad "neposlušnim muškarcima". 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Suzana Perović Blondi

Ovu scenu pogledajte u videu ispod:

Sin i majka inače imaju skladan odnos, a nama ostaje da vidimo kako će on reagovati ako Blondi počne i u "Zadruzi 2" da izvodi svoje egzibicije pred njim, mada istini za volju mi takođe ne znamo da li njen sin ima slične afinitete ili to ostavlja samo za svoje performanse koji su bili brojni u "Zvezdama Granda"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading