MIA UPOREDILA LUNU SA RUŽNIM PAČETOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.08.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su komentarisali Luninu odluku da uđe ponovo u "Zadrugu", a pevačica Mia Borisavljević, koja je pratila ovaj rijaliti, iznela je svoje mišljenje o ovom Luninom postupku.

- Pročitala sam da će ući ponovo i mislim da joj je to najpametnija odluka koju je mogla da donese. Mislim da je izašla iz Zadruge kao "ružno pače", da tako kažem, i kolateralna šteta, mislim da nije skapirala celu igru, ušla je jako naivno, pokazala se u lošem svetlu, iako znam da nije takva osoba.

- Mislim da joj je ovo pun pogodak, ispraviće svoje greške i to je to. Nije bitno ako se napravi jedna greška, bitno je da znaš da je ispraviš - rekla je Mia, piše "Pink.rs".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Nema sumnje da će Luna biti zahvalna Miji, inače Slobinoj dragoj koleginici, na ovoj podršci koju je dobila, a ona nije jedina koja ju je pohvalila zbog ovog postupka. Ostaje nam da sačekamo 6. septembar i saznamo šta će se sve dešavati i kako će se Luna ovog puta pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

31.08.2018 09:23

Mia lepo kazala: -Mislim da je izašla iz Zadruge kao "ružno pače". Pokazala se u lošem svetlu.

Odgovori 13 0